בארץ
מרדכי דוד וח"כ גלעד קריב מפתיעים: נצפו יחד באירוע בתל אביב
אחרי חסימת הרכב וההטחות החריפות באולפני הטלוויזיה, חבר הכנסת מהדמוקרטים ופעילי הימין מרדכי דוד ורועי סטאר נצפו באותו אירוע | כל הפרטים
מעל לשבוע עבר מאז שחוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה (יל״פ) שרון במחוז מרכז השלימו את חקירת הרצח של בנימין ימנו זלקה ז״ל. בערב מרגש שהתרחש אמש (שבת) בתל אביב, מאות אנשים הגיעו לעצרת נגד אלימות לזכרו של הישראלי האהוב שנרצח באלימות על ידי קטינים במהלך עבודתו בערב יום העצמאות.
לפי דיווח של עמוד "כנסת רכילות" באינסטגרם, בעצרת נצפו מרדכי דוד ורועי סטאר, וגם ח"כ הרב גלעד קריב ממפלגת הדמוקרטים. מדובר בקרבה חריגה למדי בין השלושה, זאת בהתחשב בכך שרק לפני חודשים בודדים רכבו של ח"כ גלעד קריב נחסם על ידי מרדכי דוד וקבוצת אנשים שהייתה עמו. על פי הדיווחים מהשטח, החסימה הובילה לעימות פיזי שבו נפגע אחד המוחים שניסה לסייע לחבר הכנסת להיחלץ מהמקום.
מאז, חבר הכנסת יצא נגד פעיל הימין בראיון לערוץ 14, והתייחס לאמירותיו של דוד כי בכוונתו לטפל באלימות של מסתננים בדרום תל אביב. במהלך הראיון, אמר חבר הכנסת קריב כי "יושב עבריין מורשע באולפן ״חדשות״, ומספר בגאווה איך אמר לקצין משטרה שהוא מקים מליציה. אפילו מציע להביא ״עבריינים יותר״ כדי להילחם בפשיעה. ממש באטמן".
על אף הנוכחות של סטאר, דוד וחבר הכנסת גלעד קריב, טרם הגיעו דיווחים מהשטח על אינטראקציה ביניהם. האירוע עצמו כלל עוד כ-200 תושבים, שהגיעו כולם לתמוך במשפחתו של בנימין ימנו זלקה ז"ל ולעצור את האלימות בישראל.
במהלך העצרת דיברה אחותו של בנימין, יירוס, ואמרה: ״אתחיל בהכרת תודה שבאתם לתמוך ולשמוע, ובהמשך גם לעשות. התכנסנו היום לדבר על אח שלי, אח שלנו, ימנו בנימין זלקה ז״ל. כמשפחה אנחנו אנשי שלום, לא באנו לפתור אלימות באלימות. זה מתחיל בזה שאחי הקטן הלך לעבוד. ב-23:20 הוא הגן על שתי בנות מהספריי. אותם נערים לא כל-כך שמחו מזה, אחד מהם איים שידקור אותו. כשעתיים לאחר מכן הם חזרו, לבצע את האיום שלהם".
"לפי פרקליטות מחוז מרכז, אומרים שלא היה רצח מתוכנן מראש", סיפרה יירוס והמשיכה "אותם 19 נערים ונערות ידעו לזהות אדם אחד, להקיף אותו, הרוצח ידע לזהות, כיוון את הסכין בדיוק בזווית הנכונה, פגע בו בעורק במפשעה. כתבי האישום איומים, קשים מאוד. מיד כשראו שהתמוטט הם ידעו לברוח, הלכו לדירות מסתור, 3 קטינות עזרו להם לטשטש ראיות".
עוד ב-
"איך סיווגתם את זה כקטטה רגילה?" פנתה אחותו של בנימין בקריאה אל המשטרה "שלושה ימים תיאמו גרסאות. במקום שהמשטרה תעשה תחקיר - הם מפילים את זה על הפרקליטות. הפרקליטות אומרת ש-19 הנערים באו להסתובב בפארק, הפארק מאוד רחוק מהמקום. הרבה מערכות מתרצות תירוצים״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



