בארץ

רגע לפני בחירות: הקמפיין החדש של בנימין נתניהו

ראש הממשלה הגיע אמש לקניון השרון מלווה בפמליית מאבטחים והתיישב להפסקת קפה קצרה, שהפכה בתוך דקות ספורות למוקד תשומת הלב של כל הנוכחים במקום אשר נדהמו מהמחזה
בנימין נתניהו (צילום אסף לוי)
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע אמש (ראשון) לביקור מפתיע בקניון השרון בנתניה, ועצר להפסקת קפה קצרה בסניף קפה גרג המקומי לצד ראש העיר, אבי סלמה. העצירה השגרתית למראה עוררה סקרנות רבה בקרב הסועדים והעוברים ושבים, והפכה בתוך דקות למוקד תשומת הלב במתחם.
מהלך השהות, שנמשכה כחצי שעה, הזמין נתניהו אספרסו קצר ומים מוגזים בליווי פמליית המאבטחים שלו. דניאל סויסה זכיין קפה גרג בנתניה אמר: "זה היה עבורנו ביקור מפתיע. לא בכל יום ראש ממשלה והפמליה שלו נכנסים לקפה שלנו. הכל קרה בהתראה קצרה, אבל הייתה אווירה טובה ומכבדת, ושמחנו לארח אותם אצלנו"

צילום: אסף לוי
סויסה הוסיף כי הוא שמח על הבחירה בבית הקפה שלו, והדגיש כי המקום מקפיד להעניק הכנסת אורחים חמה לכל נכנס, בין אם מדובר באישיות בכירה ובין אם בלקוח מזדמן.

צילום: אסף לוי
כזכור, הבחירות לכנסת ה-26 יתקיימו ביום שלישי, כ"ז בחשוון ה' תשפ"ז, ה-27 באוקטובר 2026, מפגשים כאלה במרחב הציבורי הופכים לשכיחים יותר. עצירה קצרה לקפה בלב קניון עמוס מאפשרת הצצה לרגע של שגרה ומפגש בלתי אמצעי עם התושבים בשטח, הרחק ממשרדי הממשלה והדיונים הפורמליים.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    ביבי, הציבור בישראל אוהב אותך (ל"ת)
    ח 08/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור