בארץ
אביגדור ליברמן הופך את עורו: יאיר גולן מקבל חיבוק
ברקע ההיערכות לבחירות לכנסת ה-26: יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן משנה עורו. לאחר שבועות ארוכים של מתקפות ולגלוג על יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן, ליברמן יוצא כעת בהתבטאות מפתיעה לטובתו: "היה הכי קרבי" | כל הפרטים
לאחר קו תקיף ומתמשך שניהל מול יאיר גולן, אביגדור ליברמן בוחר לשנות כיוון ומזכיר את עברו הצבאי של יו"ר הדמוקרטים לחיוב. "אני מכיר היטב את יאיר גולן", אמר ליברמן. "הוא היה סגן הרמטכ"ל שלי. הוא היה מפקד אוגדת איו"ש הכי קרבי. הוא תמיד היה מאגף אותי מימין - כל דבר לתקוף, להפציץ ולמחוק".
יו"ר ישראל ביתנו אף חשף פרטים מאחורי הקלעים בנוגע לניסיונות המינוי של גולן לתפקיד הרמטכ"ל בעבר. "זה לא במקרה שכמעט ונתניהו 'התאבד' עליו לתפקיד הרמטכ"ל", ציין ליברמן. "אני זוכר עימות של ביבי עם בוגי יעלון, כשנתניהו רצה למנות את גולן לרמטכ"ל".
שינוי הטון הנוכחי מגיע לאחר סדרת ביקורות חריפות שמתח ליברמן על גולן במהלך קמפיין הבחירות הנוכחי. כזכור, ליברמן תקף את גולן על ראיונות בהן דיבר על עמדותיו בנושאי פינוי התנחלויות ומאחזים וקידום רעיון המדינה הפלסטינית, וטען כי עמדות אלו משרתות את קמפיין הליכוד.
עוד ב-
באותן הזדמנויות טען ליברמן כי על גולן "לשתוק", והוסיף כי "הבעיה שלו היא שהוא מדבר את עצמו, ממש מפטפט את עצמו לדעת. פשוט בן אדם שאין לו שום קואורדינציה בין ראש לפה. הכל כלאם פאדי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.יאיר גולןג׳ורג׳ 09/2026/15הגב לתגובה זו0 1מי שענד ליאיר גולן דרגת רב״ט והלאה יקוצצו ידיוסגור
-
2.הזרזיר הולך לעורב (ל"ת)טל 08/2026/25הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.עדיין מחפשים לצד מי נלחם ב-7 ואת מי הציל ה״קרבי״ הזהיוצא בשאלה 08/2026/25הגב לתגובה זו2 0יאיר גולן מבטיח להכשיר את הבנייה הלא חוקית של ערביי ישראל, ישנה את חוק הלאום ויעביר סיוע לעזה באמצעות ערביי ישראל וזה מטריד אתכם?!סגור



