בארץ

מתנגדי הרפורמה מקבלים חיזוק: יוצאי יחידת אגוז נגד צעדי הממשלה

יוצאי סיירת אגוז פרסמו מכתב מחאה נגד הרפורמה המשפטית ועליו חתומים עשרות מיוצאי היחידה "לא נסכים להפיכה המשטרית ולדרך האלימה"
מערכת ice |  5
לוחמים (צילום פלאש 90)
יוצאי סיירת אגוז, שלחמו במלחמת ששת הימים, מלחמת ההתשה ומלחמת יום כיפור יוצאים נגד הרפורמה המשפטית במכתב עליו חתומים עשרות יוצאי היחידה. "נטלנו חלק קרבי פעיל ומרכזי באינספור פעולות בט"ש, בתחומי המדינה, על גבולותיה ומעבר לקווי האויב".
"אנו מחזיקים במגוון דעות פוליטיות שמעולם לא באו לידי ביטוי. לא נסכים להפיכה המשטרית ולדרך האלימה, הכוחנית, והאנטי דמוקרטית בה מתבצע תהליך זה. נפעל בכל כוחנו ומאודנו לבלימת התהליך ושמירה על אחדותה ועתידה של המדינה והעם ברוח ערכי מגילת העצמאות." הם הוסיפו וכתבו: "אנו כמרבית העם לא נסכים להפיכה המשטרית מדמוקרטיה לדיקטטורה ולדרך האלימה, הכוחנית והאנטי דמוקרטית בה מתבצע תהליך זה".
כזכור, רק לאחרונה פורסמו מכתבים רבים שביקשו להביא מחאות רבות בנוגע לרפורמה המשפטית מטעם יוצאי יחידות בכירות.  ביניהם: מחאת הטייסים ומכתב יוצאי יחידת יהל"ם. במכתב של יוצאי סיירת אגוז הם כותבים: "כלוחמים ותיקים ידענו תמיד שאנו מגינים על הבית מתוך אמונה וביטחון במנהיגות ששלחה אותנו לקרב". על המכתב חתומים עשרות מיוצאי היחידה.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    כל מי שחתום על המכתב להעיף אותו לאלתר , יש קווים אדומים
    יהודי מודאג 07/2023/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא משנה מה יהיה המחיר , יש גבולות שאסור לנו בתור מדינה לחצות , מבחינתי גם במחיר של כיבוש ערבי אחרת נשאר מדינת אפרטהייד אבל לא נגד ערבים אלא נגד חרדים ימנים ודתיים , עם דיקטטורה שיפוטיצ
    סגור
  • 3.
    תפסיקו להשתמש בשם של היחידה! היא לא של אבא שלכם
    אגוזניק 03/2023/26
    הגב לתגובה זו
    1 0
    זה שהייתם לוחמים לא נותן לכם את הזכות לצבוע את היחידה בצבע כזה או אח- יש גם מכתב לוחמים ב עד הרפורמה. תוציאו כבר את המחלוקת מהצבא!! ברגע שהערבים יוכלו הם ישחטו את כולם-לא משנה להם ימין או שמאל.. ההיסטוריה מדברת בעד עצמה!
    סגור
  • 2.
    מכתב יוצאי הסיירות - לפרסם במלואו!
    ח״ן 03/2023/07
    הגב לתגובה זו
    0 2
    המכתב נוקב ומדויק ומופתי - ראוי לפרסם את המכתב במלואו!
    סגור
  • 1.
    חיילי שולים, יש מצב שהפרקליטות מחזיקה עליהם מידע
    שולי רנטה 03/2023/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    די אם השקר דיייי אל תבואו לא צריך אותכם אחרים ילחמו לכו לאירופה האיסלאם כבר יהיה החבר הטוב שלכם והנוצרים שכל כך מחכים לכם אתם בושה גם שלא מסכימים אם הצד השני עדיין צריך לאהוב את המדינה אתם בושה.
    סגור
  • שקמיסט מצוי
    צפוני 03/2023/06
    הגב לתגובה זו
    0 1
    עוד שקמיסט שיטוס מחר להתקיף באירן
    סגור