בארץ
אביגדור ליברמן זועם: "לא ניתן להפוך את ישראל למונרכיה"
זו השבת ה-12 ברציפות שעשרות ומאות אלפי ישראלים יוצאים להפגין נגד הרפורמה המשפטית ויו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, נאם בעצרת בחיפה וקרא: "נמשיך לשמור על מדינת ישראל כמדינה יהודית, ציונית וליברלית"
שבת נוספת של מחאות כנגד הרפורמה המשפטית יצאה לדרך בשעות האחרונות ויו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, נאם לפני זמן קצר בהפגנה בחיפה וקרא: "לא ניתן להפוך את מדינת ישראל למונרכיה, נמשיך לשמור על הדמוקרטיה הישראלית, נמשיך לשמור על מדינת ישראל כמדינה יהודית, ציונית וליברלית".
ליברמן תקף את הממשלה ונתניהו ואמר: "האם מישהו חושב שבשבועיים האלה ממשלת ישראל דאגה לביטחונם של אזרחי ישראל? בדיוק להיפך, התבשרנו שדווקא תכנית 'מיגון הצפון' תהיה קורבן של התחייבויות קואליציוניות שונות ומשונות, ודווקא בתוכנית הזאת הולכים לעשות קיצוץ דרמטי. מה שנקרא – נתניהו מכה שנית!".
גם על האלימות נגד נשים תקף ליברמן את הממשלה ואמר: "ומה התשובה של הקואליציה הנוכחית לרצח נשים? ועדת השרים לחקיקה דחתה את הצעת החוק שנוגעת לאיזוק האלקטרוני בחודש. מדובר בזילות בלתי נסלחת בחיי אדם, בחיי נשים, בחיי ילדים".
עוד ב-
ליברמן לא שכח את החרדים ותקף את ח"כ משה גפני: "והתגובה של ממשלת ישראל לאנשי המילואים, זה יישום החזון של ח"כ גפני – לחלק את העם לשניים, לאלו שילכו לישיבות ולאלו שילכו לצבא", הזכיר והוסיף. "גפני הציב לנתניהו תנאי, העברת שני חוקים – פסקת ההתגברות וחוק ההשתמטות, או כפי שהם מכנים אותו, חוק יסוד לימוד תורה – לפני אישור התקציב. וכמובן שגם לזה בנימין נתניהו נכנע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.לא מאמין למילה של האתרוג השחורגיל 03/2023/25הגב לתגובה זו0 0היו שמועות בתקשורת שהאיש עבר עבירות ולא נפתחו חקירות ?סגור
-
1.חרטטןהמצליף 03/2023/25הגב לתגובה זו1 0זה לא ולדימר האיום??? זה שכותביה הפבלובים של ארץ נהדרת אהבו לקטלג כפאשיסט צמא דם??? עוד קשקשן עלוב נפשסגור



