תקשורת ומדיה

אלירז שדה מתפוצץ: "שחררו את העם מהטירוף הקנאי והאובססיבי שלכם"

איש התקשורת וזוכה האח הגדול אלירז שדה בביקורת על הלשעברים אשר יצאו נגד המינויים של ראש הממשלה נתניהו, בדגש על ראש השב"כ המיועד דוד זיני: "אתם בערך 15% מהמדינה שלא מרפים מהמערכות ולא נותנים למדינה להתנהל"
דסק תקשורת |  3
אלירז שדה (צילום דניאל בוק)
איש התקשורת, המגיש וזוכה האח הגדול אלירז שדה תקף את האנשים אשר יצאו נגד המינויים של ראש הממשלה, בראשם ראש השב"כ המיועד דוד זיני. כזכור ארבעה ראשי שב"כ בעבר הביעו הסתייגות כלפי מינויו של זיני שנחשב למועמד המוביל של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
אלירז שדה כתב בחשבון הטוויטר שלו: "הגיע הזמן שכל אנשי המערכות בהווה ובעבר שרוצים לעסוק בפוליטיקה שיקימו מפלגות ויחדלו לפגוע בביטחון המדינה ולסכל מינויים. אתם לא חצי מהמדינה ואתם לא שליש, אתם בערך 15% מהמדינה שלא מרפים מהמערכות ולא נותנים למדינה להתנהל, שחררו את העם מהטירוף הקנאי האובססיבי שלכם. תקימו מפלגות ותנסו להיבחר, זו הדמוקרטיה, כל מהלך אחר הוא אנטי דמוקרטי. תהיו נגד הממשלה, לא נגד המדינה".
כזכור, לפני מספר ימים תקף איש התקשורת המזוהה עם הליכוד את ראש הממשלה בנימין נתניהו: "אני חושב שנתניהו פספס כמה דברים בדרך. הוא פישל בגדול, הוא יודע את זה גם. בגלל זה הוא היום יודע ללחוץ על הגז. נתניהו היום לקח אישית את קטאר, כי הם ערבבו אותו".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    ליכוד זה מעצמה ספרטנית
    שלושת הכפים כככסף 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    השם יתברך ועולם התורה, נותנים כח מגן עליון עם תפילות לממשלת הימין במלא מלא ניסים ונפלאות עם ביבי המלך, בזכותם יש ניצחון המוחלט עם ניהול המדינה מדהים בכל התחומים כדי שנהפוך לסופר ספרטה. הציבור לא טיפש ומבין היטב, שעתיד זוהר זה ימין על מלא עם ביבי, בנגביר ודרעי. לעומתם השמאל הורס תמדינה.
    סגור
  • 2.
    אפס
    מוטי 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    2 0
    מי אתה חתיכת אפס. ביביסט עלוב לקקן ישבן ותו לא.
    סגור
  • 1.
    מסכים עם כול מילה של אליעזר. (ל"ת)
    עופר 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור