תקשורת ומדיה
לוסי אהריש: "אמרתי לו בערבית: 'נהיית ערס מארץ הערסים'"
מגישת חדשות 13 בוחרת להראות צד אחר: כך סרטון מחיי היום יום עם בנה הצליח לכבוש את לבבות הגולשים
התקופה האחרונה לא הייתה פשוטה בלשון המעטה עבור מגישת חדשות 13 לוסי אהריש. המונולוג שלה באולפן שישי חטף ביקורות שליליות נוקבות שהאפילו על מי שהודה לה על יצירת שיח מגוון בחברה הישראלית.
כזכור, בעקבות המתקפות כלפיה, בעיקר בשל השימוש שלה במילה "אינשאללה", שישראלים רבים טענו כי זה מפעיל אצלם טריגר לאירועי טבח ה-7 באוקטובר, היא עלתה עם מונולוג נוסף בערב שישי תחת המסר "לא אשתוק".
עוד ב-
היום (שישי), אהריש בוחרת לשתף סיטואציה מחייה עם בנה אדם. "כשאדם מתחצף ואמא אומרת לו בערבית: 'אתה נהיית ערס מארץ הערסים'", ואדם מנסה לחזור אחרי אמא ויוצא לו אמריקאי", כתבה אהריש. הגולשים התמוגגו, והרעיפו אהבה על השניים.
מי שהתייחס למתקפות נגדה בתקופה האחרונה הוא הקולגה לערוץ אודי סגל. במונולוג נוקב פנה סגל למשטרה ולמערכת הפוליטית: "זה הזמן לפעול. למנוע, לבלום, לעצור. האיום על לוסי אהריש הוא איום על כולנו, על העיתונות העצמאית". סגל הוסיף כי אין מדובר בעניין פרטי, אלא בניסיון הפחדה המונע מגזענות ובריונות.
מי שהתייחס למתקפות נגדה בתקופה האחרונה הוא הקולגה לערוץ אודי סגל. במונולוג נוקב פנה סגל למשטרה ולמערכת הפוליטית: "זה הזמן לפעול. למנוע, לבלום, לעצור. האיום על לוסי אהריש הוא איום על כולנו, על העיתונות העצמאית". סגל הוסיף כי אין מדובר בעניין פרטי, אלא בניסיון הפחדה המונע מגזענות ובריונות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.לא הבנתי ממה ההתלהבות. (ל"ת)אני 02/2026/15הגב לתגובה זו0 0סגור
-
6.מרשעת! כמה ימים לאחר ה7 לאוקטובר היא האשימה ילד-אלעד 02/2026/14הגב לתגובה זו1 0היא האשימה ילד בהתגרות במחבלים מה עשה אותו ילד? ״צייר״ בעזרת AI מחבלים עונדים סמלים יהודייםסגור
-
5.כמו נסרין , ולהגיד כאלה דברים ןערוץ 13 לא פיטר אותה?? (ל"ת)אינש... 02/2026/14הגב לתגובה זו1 0סגור
-
4.אין מקום לערבים בישראל (ל"ת)ניר 02/2026/14הגב לתגובה זו4 0סגור
-
3.לא אינשאללה הציק לנו אלא ניכוס המושג משפחות שכולותבעברית 02/2026/14הגב לתגובה זו1 0מושג זה שמור לחללי כוחות הביטחון ולא לחללי כנופיות הפשע.סגור
-
2.הוא ייגדל והיצטרך לבחור בין האיסלאם ליהדותא.א 02/2026/14הגב לתגובה זו2 0שהבן שלה ייגדל בעזרת השם ויהיה בחור גדול ויגידו לבחור בין האיסלאם ליהדות אין לי ספק שהוא ייבחר באיסלאם כי יותר קל לו וגם לוסי היא אמא דומננטית והוא נרטה לי קשור המון לאימו ואז כנראה שהוא ייבחר להיות מוסלמי בזכות זה שאימו דומננטית וחזקהסגור
-
לא ישרת בצבא כמו כך ילדי הסלבס והסלבס (ל"ת)חה 02/2026/14הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אכן היא יודעת מאיפה היא באה.. (ל"ת)יוסי 02/2026/14הגב לתגובה זו2 1סגור



