תקשורת ומדיה
ינון מגל ויאיר נתניהו נגד "קשת": "אין להם גבולות"
יאיר נתניהו לא אהב את פרסום הדברים של סטיב באנון, ותקף בחריפות את הגוף המפרסם. מגיש "הפטריוטים" חיזק אותו, ועורך אתר החדשות הגיב
אמש (שלישי) יאיר נתניהו השתלח באתר "N12" המופעל על ידי "קשת". נתניהו הבן לא התחבר בלשון המעטה לפרסום דבריו של סטיב באנון נגדו ונגד אביו, ומתח ביקורת חריפה על עצם הפרסום אצלם ברשתות החברתיות.
לטענתו של נתניהו הבן, N12 מחקו את תגובתו. "כמה חלאה אתה צריך להיות בשביל לפרסם דברי בלע נגד אזרח פרטי בעמוד האינסטגרם הענק שלך, ואז שאותו אזרח פרטי מגן על עצמו בתגובה לאותו פוסט, אתה משתיק אותו ומוחק את התגובה שלו ולא נותן לו להתגונן?", הוא רשם.
מגיש "הפטריוטים" ינון מגל הצטרף להאשמות: "לקשת 12 אין גבולות". כאמור, עורך N12 הבהיר כי התגובה של נתניהו הבן לא נמחקה על ידם. "בינתיים מי שלא מאפשר להגיב לציוץ שלו זה הוא", כתב אליק מרגלית. "יאיר, אתה מוזמן לביקור במערכת N12 ולראות כמה עמדות חסרות כי העורכים והעורכות שלנו עכשיו בכל גזרות הלחימה במילואים".
כזכור, ב-N12 פרסמו כי באנון, יועצו של טראמפ לשעבר, קרא לגרש את נתניהו הבן מארצות הברית. "הילד של נתניהו, שנמצא במיאמי, תעיפו אותו מחר", אמר באנון.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.שוב ערוץ 12 מפרסם ״עובדות״ שקריות ורוחץ בקניון כפיוחרפת השופרות 04/2026/02הגב לתגובה זו1 0מי ישים סוף לביזיון הזה? מתי הם ישלמו על כך מחיר? ואף מילואימניק של המערכת לא מתיר לכם לפרסם שקרים.סגור
-
5.סתם הערהסי.ג.ר 04/2026/01הגב לתגובה זו0 2אדם פרטי לא נוסע לחול לברך ראש מדינה בשם אנשים בארץ ישראל.סגור
-
4.כל עוד 12 לא מתנצלים על עלילת הדם הנוראית ביותר EVER... (ל"ת)ערוץ שנאה לישראל 04/2026/01הגב לתגובה זו3 0סגור
-
3.למה יאיר נתניהו לא במילואיםאלון 04/2026/01הגב לתגובה זו0 1כי הוא ילד זיןסגור
-
2.זוג בבונים, נבלות (ל"ת)מיקו 04/2026/01הגב לתגובה זו1 3סגור
-
1.שני בוני מכונת הרעל שמפצלת את אזרחי ישראל -אתם זוהמה (ל"ת)אריק 04/2026/01הגב לתגובה זו1 3סגור



