תקשורת ומדיה

גילי ורמוט על הסרת הגידול של נתניהו: "הכתם על מצחו לא ימחה לעולם"

פרשן הכדורגל, גילי ורמוט התייחס לפרסום דו"ח הרפואי של ראש הממשלה, בנימין נתניהו ותקף: "על הטבח, על הבריחה מאחריות ועדת חקירה, על הפקרת חטופים ועל קריעת העם"
מערכת ice |  2
גילי ורמוט (צילום אול אין פודקאסט צילום מסך)
ביום שישי האחרון, התפרסם הדו״ח הרפואי השנתי של ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו ונחשף כי הוא עבר ניתוח להסרת גידול סרטני.
ברשתות החברתיות שלו סיפר נתניהו: "ביקשתי לעכב את פרסומו בחודשיים כדי שהוא לא יפורסם בשיא המלחמה על מנת שלא לאפשר למשטר הטרור באיראן להפיץ עוד תעמולת כזב נגד ישראל" ונתניהו הבהיר: "ברוך השם, אני בריא, אני בכושר גופני מצויין והייתה לי בעיה רפואית קטנה בערמונית שטופלה לחלוטין. תודה לאל, זה מאחוריי".
על המצב הרפואי המורכב אמר: "לפני שנה וחצי עברתי ניתוח מוצלח בערמונית שפירה מוגדלת ומאז אני במעקב רפואי שגרתי. במעקב האחרון התגלה כתם קטנטן של פחות מסנטימטר בערמונית. בבדיקה התברר שמדובר בשלב מוקדם מאוד של גידול ממאיר, ללא שום התפשטות או גרורות".
מי שמיהר להתייחס לנושא הוא פרשן ספורט 1 ומגיש פודקאסט "קיקטוק" מבית All in, גילי ורמוט. "הכתם על מצחו לא ימחה לעולם", כתב הפרשן בחשבון ה-X שלו והוסיף: "על הטבח, על הבריחה מאחריות ועדת חקירה, על הפקרת חטופים ועל קריעת העם".

צילום מסך מתוך רשת X
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    גילי ראש של כדור מפונצר. תת רמה. (ל"ת)
    אייל 04/2026/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    גילי זיבי פאק יו עלוב חיים
    ביביסט 04/2026/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    7 באוקטובר זה על הצבא על השב"ק ועל בג"ץ תפנים
    סגור