תקשורת ומדיה

רני רהב: "ההורים של בנימין נתניהו יתהפכו בקברם"

היח"צן מתח ביקורת חריפה על אופי התנהלותם של השרים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ' והציג תרחיש אימים שבו יפעל נתניהו בעקבות הבחירות הקרובות: "זה יהיה מזעזע. ההורים של בנימין נתניהו יתהפכו בקברם אם הם ידעו את זה"
מערכת ice |  1
רני רהב, בנימין נתניהו (צילום פלאש 90/ נעם ריבקין פנטון, חיים גולדברג)
היח"צן רני רהב, ממבקריו החריפים של ראש הממשלה, מרבה להביע את עמדותיו ברשתות החברתיות ובכלי התקשורת המסורתיים ביחס לנושאים שזוכים לשיח ציבורי ותקשורתי רחב היקף בישראל.
איש התקשורת התארח בפודקאסט "שינוי כיוון" של ערוץ כנסת 99 בהגשת ד"ר ניסים כץ, ושוחח עמו על האפשרות שראש הממשלה בנימין נתניהו יעניק שריון במפלגתו לשר האוצר בצלאל סמוטריץ'.
בדבריו, הביע רהב ביקורת חריפה על התנהלות השרים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ': "שר המשטרה היה טרוריסט, הוא נשאר כזה. הוא פירומן שרוצה לעשות שריפות, ובגללו ורק בגללו, ראש הממשלה של מדינת ישראל יעמוד לדין בהאג. רק בגללו. בגללו, ובגלל סמוטריץ'.
אין אנשים בזויים יותר מהאנשים האלה. אתמול הוכח, בפעם ה-100, שהשר סמוטריץ' הוא אפס שעוד לא היה אפס כזה בעולם, שאומר שלשבת עם נציג הערבים במדינת ישראל זה יותר גרוע משבעה באוקטובר, ששם נרצחו לנו 1,200 ילדים - הבן הזה הוא אפס מאופס. 
אני מאחל לו כל הרע בעולם. האיש הזה הוא איש נוראי שצריך לשלוח אותו ממדינת ישראל. זה עוכר ישראל, אדם מטורף שאסור לתת לו שום תפקיד ממלכתי. אני תקווה שהעם בישראל, חלק מהמתנחלים שאני מאוד מעריך ומוקיר, לא ייתן לאיש הזה דריסה בכנסת ישראל".
 
לאחר מכן, היח"צן הוותיק הציג תרחיש אימים שבו רה"מ נתניהו עשוי כביכול להתאחד עם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בבחירות הבאות במטרה לחזק את גוש הימין. "אוי ואבוי לראש הממשלה בנימין נתניהו אם הוא ישריין אותו לבחירות הבאות רק כדי לקושש עוד כמה קולות שהדבר הזה מביא. ב'ליכוד', הרי זה מה שיקרה. למה הוא נשאר?".
עוד אמר רני רהב: "התאחדות זה יהיה מזעזע... מנחם בגין יתהפך בקברו, יצחק שמיר יתהפך בקברו. זה יהיה מזעזע. ההורים של בנימין נתניהו יתהפכו בקברם אם הם ידעו שהוא נתן מקום בכנסת לאחד כמו סמוטריץ'. ההורים של בנימין נתניהו, שלא נדבר על אחיו הגיבור שאין גיבור ממנו, מיוני נתניהו. יתהפך בקברו".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כל מילה בסלע??
    מל 05/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צודק רני רהב, אין גרוע יותר מבצלאל ואיתמר יחד עם ביבי זה המשך לאסון שהביאה הממשלה המשיחית
    סגור