תקשורת ומדיה
ינון מגל נגד ירון אברהם וחדשות 12: "מה אתם מחרטטים?"
ברקע הדיווח של ירון אברהם על ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו באיחוד האמירויות, ינון מגל תקף את העיתונאי ומערכת חדשות 12: "מה אתם מחרטטים?" | כל הפרטים
העיתונאי ירון אברהם חשף לאחרונה בחדשות 12 פרטים נוספים על ביקור ראש הממשלה בנימין נתניהו באיחוד האמירויות. על פי הדיווח, לשכת ראש הממשלה אישרה ביום רביעי האחרון את הידיעה שפורסמה בחדשות 13 על כך שרה"מ נתניהו ביקר בזמן המלחמה עם איראן באיחוד האמירויות. האישור על הביקור הוביל למשבר בין המדינות, זאת לאחר שהשלטון באבו דאבי דרש שהמפגש יישאר חשאי.
נזכיר, אברהם דיווח כי למרות הבקשה המפורשת, לשכת ראשת הממשלה החליטה לפרסם את פרטי הביקור, דבר שהוביל לפרסום הודעת הכחשה מצד השלטונות באבו דאבי. על פי חשיפת ירון אברהם ב"מהדורה המרכזית", מאחורי ההחלטה לחשוף את הביקור עומד לכאורה אינטרס פוליטי ולא מדיני.
לדבריו של ירון אברהם, הסיבה לפרסום קשורה לכאורה לכך שביום חמישי נתניהו גילה שנפתלי בנט אמור גם הוא להגיע לביקור באמירויות. בנט היה אמור להיפגש עם מוחמד בן זאיד ובכירי הממשל באבו דאבי.
עוד נודע, כי ראש הממשלה לכאורה לא הסכים לכך שביקורו של בנט יפורסם, בעוד שביקורו יישאר חסוי. עוד טען אברהם, כי החשש בלשכת נתניהו היה לכאורה כי יווצר מצב שבו ראש הממשלה לא יהיה אורח רצוי באמירויות לעומת נפתלי בנט.
ינון מגל, מגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" ושדרן בתחנת הרדיו 103FM, מתח ביקורת חריפה על העיתונאי ירון אברהם עקב הפרסום על נסיעת נתניהו לאמירויות והטענות שהציג ב"מהדורה המרכזית".
במהלך שידור תוכנית האקטואליה היומית שהוא מוביל לצד בן כספית ברדיו 103FM, מגל תקף את אברהם ואמר: "תמיד אצלו זה 'דרמה', 'שערוריה', 'זעזוע', אינטונציות של כאילו מי ישמע - הטענה היא שנתניהו פרסם את זה שהיה באמירויות, כי בנט תכנן ביקור שם. בנט אמר לירון והוא כבר קבע ואז בסוף הוא אמר 'בנט סרב להתייחס'. מה אתם מחרטטים?".

(צילום: radio103fm@)
עוד ב-
מלשכת ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט נמסר בתגובה לדיווח של ירון אברהם, כי הם מסרבים לאשר את הפרטים ואינם מוכנים להתייחס לשאלה אם הביקור התקיים. לשכת ראש הממשלה נתניהו מכחישה את הפרטים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



