תקשורת ומדיה
איש התקשורת הוותיק נפרד מחיים יבין: "אין עיתונאי מושלם כמוהו"
כיממה עברה מאז הודעת פטירתו של העיתונאי האגדי חיים יבין ועולם התקשורת בישראל מסרב להאמין לאבידה הגדולה. אנשי תקשורת רבים בעבר ובהווה ספדו לו ותיארו את דמותו המקצועית
אבל כבד נפל על מדינת ישראל אמש עם הודעת מותו של חיים יבין בגיל 93. יבין היה עיתונאי, במאי טלוויזיה, מפיק, עורך, קריין טלוויזיה ורדיו ישראלי וחתן פרס ישראל לתקשורת לשנת 1997.
יבין כיהן כמנהל הטלוויזיה הישראלית. במשך שנים יבין שימש מגיש מהדורת החדשות המרכזית של הערוץ הראשון, "מבט לחדשות", מאז שנכנסו שידור הטלוויזיה לישראל בשנת 1968 ועד שנת 2008.
יאיר שטרן, לשעבר מנהל החדשות בערוץ הראשון, שוחח עם רוני בר־און ומיה זיו־וולף ברדיו 103fm ונפרד בשידור חי מאיש התקשורת האגדי. "חוץ מקולגות בעבודה, היינו חברים, גידלנו את הילדים פחות או יותר ביחד", שיתף. "חיים היה באמת אדם מיוחד במינו. אני לא מכיר עד היום עיתונאי טלוויזיה מושלם מכל הבחינות כמו חיים יבין. מבחינת ההגשה, מבחינת הכתיבה ומבחינת ההגינות כלפי כל הצדדים", ספד לו.
עולם התקשורת הישראלי כולו אבל את האבידה הקשה ואנשי תקשורת רבים בעבר ובהווה ספדו לו.
עוד ב-
לצד הכינוי "מר טלוויזיה" שהפך למזוהה עמו, יבין טבע את המונח "מהפך" שהפך למטבע לשון, במשדר הטלוויזיה שליווה את ליל הבחירות לכנסת התשיעית ב-17 במאי 1977.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



