תקשורת ומדיה

אייל ברקוביץ' תוקף: "לאיזה מצב של טרלול נתניהו הביא אותנו"

מגיש הרדיו התייחס לסערה חסרת התקדים סביב הופעת הענק של הזמרת, מבהיר מדוע האחריות אינה מוטלת עליה ומפנה אצבע מאשימה חריפה במיוחד כלפי הדמות שהגיעה לאירוע
אייל ברקוביץ (צילום מסך מתוך עמוד היוטיוב של בית הפודיום - ספורט)
הסערה סביב הזמרת עדן בן זקן נמשכת, לאחר הגעתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו יחד עם רעייתו להופעה שלה, וכעת גם איל ברקוביץ' מתייחס לפרשה ומותח ביקורת על ההתנהלות שהובילה לחרם הציבורי נגדה.
בתוכניתו עם אראל סג"ל ב-103FM, ברקוביץ' התייחס לשאלה האם בן זקן ידעה מראש על הגעתו של ראש הממשלה למופע, והבהיר כי לדעתו בכל אחד מהתרחישים האחריות אינה צריכה ליפול עליה.
"אם היא ידעה זה לא בסדר, אולי היא עשתה טעות. לא היה צריך לעשות קמפיין פוליטי בהופעה שלה", אמר ברקוביץ'. לדבריו, אם הזמרת לא ידעה מראש על הגעתו של נתניהו, הרי שאין לה אחריות כלל לאירוע.
בהמשך הפנה ברקוביץ' את הביקורת דווקא כלפי ראש הממשלה. "נתניהו היה צריך להבין שהוא עושה לה נזק", אמר, והוסיף בהתייחסות רחבה יותר לאווירה הציבורית בישראל: "תראה לאיזה מצב של טרלול נתניהו הביא אותנו".
דבריו של ברקוביץ' מגיעים על רקע תגובות חריפות נגד בן זקן בעקבות ההופעה. הגעתם של נתניהו ורעייתו למופע ביום חמישי האחרון עוררה ביקורת בקרב חלק מהנוכחים ובקרב גולשים ברשתות החברתיות.
עמי דרור, יזם ואיש הייטק המזוהה עם מחאות "אחים לצדק", אף יצא נגד הזמרת והודיע על כוונה לפעול נגדה. "תובעים את עדן בן זקן! כסף קל לכל מי שהיו בהופעה שלה אתמול!", כתב.
כזכור, הסערה גלשה גם אל מעבר להופעה עצמה, כאשר ברשתות החברתיות הופצה עצומה הקוראת להדיח את בן זקן מתפקידה כשופטת בתוכנית "דה וויס" ברשת 13. במודעה שפורסמה נכתב: "דורשים להדיח את עדן בן זקן מכיסא השיפוט בדה וויס. מי שבוחרת לתת במה לנתניהו שתישא גם במחיר הציבורי".
כך, במקום להישאר סביב עצם הגעתו של ראש הממשלה למופע, הפרשה הפכה לעימות ציבורי רחב יותר, כאשר בן זקן נמצאת במרכזו. בתוך כך, ההתבטאות של ברקוביץ' מציבה סימן שאלה על עצם הפניית הביקורת כלפי הזמרת, ומעלה טענה שלפיה הפיכתה למוקד המאבק הפוליטי עלולה להיות תוצאה של החלטה שלא הייתה בשליטתה.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    תגובה
    מזרחי 08/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אייל מה עשיתה לדני עצייני תפרסם מה עשיתה לו כנסו לגוגל
    סגור
  • 2.
    לא נתניהו אשם במצבכם הפסיכיאטרי. לכו לטיפול.
    תורת היחסות 08/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כשגנץ נכנס להופעה של שלמה ארצי לא הזדעזעו לכם הסינפסות. לכו לטיפול.
    סגור
  • 1.
    לא קונה
    מוטי 08/2026/24
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מי אתה של נעליך טיפש
    סגור