תקשורת ומדיה
ברקוביץ' חוטף: "אם היה קורה משהו ליאיר, חלק מהמחנה שלך היה שמח"
לאחר שנחשף כי חוליה איראנית ניסתה לחסל את יאיר נתניהו, בנו הבכור של ראש הממשלה, אראל סג"ל שלח עקיצה לאייל ברקוביץ': "אם היה קורה לו משהו, חלק גדול מהמחנה שלך היה שמח. היו שמחים שרצחו יהודי, אבל בזמן אמת אמרתם 'אין סכנה'"
לאחר שראש הממשלה חשף כי איראן ניסתה לחסל את אחד מבניו, רשת Newsmax פרסמה כי מזימת ההתנקשות כוונה ליאיר נתניהו. על פי הדיווח, המודיעין הישראלי גילה בחודש דצמבר האחרון כי גורמים איראנים התכוונו לחסל את בנו הבכור של ראש הממשלה במהלך שהותו הממושכת בהולנדייל ביץ' שבסמוך למיאמי.
עוד נודע, כי חוליה איראנית הגיעה למיאמי וערכה מעקבים ותצפיות על מקום מגוריו של נתניהו במטרה לאתר אותו. לאחר שנודע כי בנו של ראש הממשלה חשוף לאיום ממשי על חייו, הועבר דיווח לרשויות בארה"ב ולנתניהו הבן, שלווה באבטחה צמודה. בעקבות כך, יאיר נתניהו התבקש לעזוב את המקום בהקדם האפשרי ולהשאיר את חפציו האישיים מאחור.
חשיפת הפרטים הללו עוררה שיח ציבורי ותקשורתי רחב היקף בישראל, וגררה תגובות שונות מצד פוליטיקאים ואנשי תקשורת מוכרים. בתוכניתם ברדיו 103FM, עסקו אראל סג"ל ואייל ברקוביץ' בידיעה המרעישה והביעו את עמדתם בנושא. ברקוביץ', ממבקריו החריפים של ראש הממשלה, התייחס לרגע שבו נתניהו חשף כי ניסו להתנקש בחיי בנו יאיר ואמר: "זה מראה שנתניהו בשביל עוד כותרת שם קצוץ על חומרים מסווגים".
עוד ב-
מנגד, העיתונאי אראל סג"ל, המשמש כחבר פאנל וכמגיש בערוץ 14, הביע עמדה שונה מזו של כדורגלן העבר והעביר ביקורת חריפה על מתנגדיו של נתניהו. אראל סג"ל פנה לאייל ברקוביץ' ואמר בעוקצנות: "מתברר שהאיראנים רצו לרצוח את יאיר נתניהו - אם היה קורה לו משהו חלק גדול מהמחנה שלך היה שמח. היו שמחים שרצחו יהודי, אבל בזמן אמת אמרתם 'אין סכנה'".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא היה כלוםשמוקטריק 08/2026/26הגב לתגובה זו0 0האמריקאים מצאו פתרון איך להיפטר מהסרח העודף, והפריחו בלון על חיסולסגור



