תקשורת ומדיה
יצחק מירילשוילי יודע? זה המהלך שיאפשר לערוץ 14 לעקוף את קשת 12
עינב שיף, מבקר הטלוויזיה של עיתון "ידיעות אחרונות", טען כי במידה וערוץ 14 יפעל להפקה ושידור תוכניות ריאליטי, הוא עשוי לעקוף את קשת 12 בגזרת הרייטינג. במקביל, הכריז שיף: "רואים בעכשיו 14 ערוץ תעמולה, זו טעות גדולה"
עינב שיף, מבקר הטלוויזיה של עיתון "ידיעות אחרונות", התארח בפודקאסט "הכל פתוח" בהגשת אבי שושן, וטען כי ערוץ 14 יכול להשיג נתוני רייטינג גבוהים באמצעות הפקה ושידור תוכניות ריאליטי, בדומה למתחרות רשת 13 וקשת 12.
"אם ערוץ 14 קצת ייתן יותר ריאליטי, תכנים אחרים, זה מבחינתך המפתח שלו לעבור את קשת?", שאל שושן את מבקר הטלוויזיה. שיף השיב בחיוב ואמר: "חד משמעית. המפתח שלו להיות דומיננטי באמת מחוץ לתחום האקטואליה והחדשות. הטעות הגדולה אגב לגבי ערוץ 14 זה שרואים בו ערוץ תעמולה, זו טעות גדולה. ערוץ 14 הוא מכתיב מדיניות, הוא צומת כל כך מרכזית. מה שנקרא, אם יש נתיבי של סחר תודעה, ערוץ 14 עומד במרכז והוא מנווט אליו וגם מוציא ממנו".
עינב שיף מבקר הטלוויזיה של ידיעות אחרונות: “טעות גדולה להסתכל על ערוץ 14 כערוץ תעמולה. הוא מכתיב מדיניות״. @Einavschiff pic.twitter.com/yTHl7uWDEx
— Avi Shushan (@shushan_avi) August 28, 2026
במהלך הריאיון לאבי שושן, שיף התבקש לשתף בעמדתו ביחס לכדורגלן העבר אייל ברקוביץ', המשמש כשדרן בתחנת הרדיו 103FM וכמגיש בערוץ 13 לצד העיתונאית מוריה אסרף.
עוד ב-
"לפי פרסומי שכר הוא מרוויח 200 אלף שקל, אייל ברקוביץ׳ לא שווה את הכסף שמשלמים לו", ציין שיף. מבקר הטלוויזיה המוכר המשיך בדבריו ולא חסך בביקורת כלפי ברקוביץ': "זה עלבון לאינטליגנציה שמדברים עם מגיש אקטואליה כמו לילד בגן שצריך להסביר לו איך העולם עובד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



