תקשורת ומדיה
ניקול ראידמן מתפנקת: הצעצוע היוקרתי שרכשה ב-15 אלף שקל
אשת העסקים שוהה בימים אלה בסין ורכשה לבנה ריצ'י כלב רובוטי מתקדם בשם הישראלי "איציק". לאחר הרכישה היא כבר יצאה איתו לטיול בוקר ברחובות ותיעדה את הניסיונות לגרום לו להסתובב למצלמה
אשת העסקים הנודעת ניקול ראידמן, השוהה בימים אלה אי שם בסין, ביצעה רכישה לא שגרתית במיוחד עבור בנה ריצ'י: כלב רובוטי מתקדם בשווי של כ-15 אלף שקל. ראידמן החליטה להעניק לרובוט החדש שם ישראלי במיוחד - "איציק". זמן קצר לאחר הרכישה היא כבר יצאה איתו לטיול בוקר ברחוב ואף תיעדה את הרגע ברשתות החברתיות.
בתיעוד שהעלתה לרשות החברתיות, נראית ראידמן צועדת לצד הכלב הרובוטי, קוראת שוב ושוב "איציק" ומנסה לגרום לו להסתובב לעבר המצלמה – אלא שהרובוט החדש לא מיהר לציית לבעליו.
הרבה יותר מצעצוע
למרות המראה המשעשע, מדובר ברובוט בעל יכולות טכנולוגיות מתקדמות. הכלב הרובוטי נע על ארבע רגליים ומצויד במערכת מפרקים דינמית ובמערך חיישנים המאפשרים לו לנוע בסביבות משתנות ולהתמודד עם מכשולים. המערכות המותקנות בו מאפשרות לו לשמור על שיווי משקל, לנוע בתנאי שטח מורכבים ואף לשאת ציוד.
עוד ב-
בינתיים, לפחות אצל משפחת ראידמן, המשימה הראשונה שלו פשוטה בהרבה: להתרגל לשם "איציק" - ואולי בפעם הבאה גם להסתובב כשקוראים לו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



