תקשורת ומדיה
איילה חסון חושפת את הסוד של רביב דרוקר: "התחננת אליי וסירבתי"
העימות היצרי ביותר בתקשורת הישראלית עולה שלב: חסון מגיבה להאשמות הקשות של דרוקר וטוענת כי מאחורי הקלעים הוא ניסה לקדם איתה מהלך משותף בסתר
קרב חריג ויצרי במיוחד פרץ בין שניים מהעיתונאים הבולטים בישראל, לאחר שרביב דרוקר יצא במתקפה נגד איילה חסון וטען כי בתקופה שבה עבדה ברשת 13 שודרו על ידה "זבל ושקרים". חסון לא המתינה זמן רב, השיבה במילים קשות וחשפה לטענתה מה התרחש ביניהם הרחק מהמצלמות - כולל פגישה בבית קפה ובקשה של דרוקר להגיש איתה תוכנית משותפת.
העימות החל בעקבות דברים שאמר דרוקר בפודקאסט של נדב פרי, כאשר התייחס לתקופה שבה חסון ושרון גל עבדו ברשת 13. דרוקר הכחיש את הטענות שלפיהן הוא שולט בהחלטות המתקבלות בערוץ או שהיה אחראי לעזיבתם, אך הבהיר כי באופן אישי שמח כשהשניים עזבו.
"הם שידרו הרבה פעמים זבל ושקרים", טען דרוקר. הוא אף אמר כי בתקופה שבה השניים הופיעו על המסך הוא "התבייש" במה ששודר בערוץ.
דרוקר הקדיש חלק ניכר מדבריו לפרסום של חסון בעניינו של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר אבי חימי. "חסון רצחה את אבי חימי בשידור, חיסלה אותו בעצם", טען דרוקר, שהתייחס גם להחלטה שהתקבלה בהמשך לסגור את התיק הפלילי נגד חימי.
הדברים הללו הובילו לתגובה חריפה במיוחד מצד חסון.
"רביב דרוקר משקר במצח נחושה, אמצא זמן לתת לו מענה לשלל השקרים שלו", פתחה חסון, לפני שהציגה את גרסתה לפרשת חימי. לדבריה, מוקד הפרסום היה העובדה שחימי המליץ על הילה יחזקאל לתפקיד שופטת מבלי לספר לחברי הוועדה הממנה על הקשר שהיה ביניהם.
חסון תקפה גם את דבריו של דרוקר בנוגע לסגירת התיק. "עוד שקר ששיקר, התיק נגד חימי לא נסגר מחוסר אשמה, אלא מחוסר ראיות. לשכת עורכי הדין השעתה אותו. סיפור ראוי לפרסום", כתבה.
אלא שהחלק הנפיץ ביותר בתגובה הגיע כאשר חסון עברה לדבר על מערכת היחסים המקצועית שלה עם דרוקר בתקופה שבה השניים עבדו ברשת 13.
חסון דחתה תחילה את הטענה שלפיה עזיבתה את הערוץ הייתה קשורה למשא ומתן כספי. "לא עזבתי את רשת בגלל שום מו"מ כספי. עוד שקר", כתבה.
לאחר מכן התייחסה ישירות לטענתו של דרוקר כי "התבייש" כשהייתה על המסך, וטענה כי מאחורי הקלעים התמונה הייתה שונה לחלוטין.
גם שקרן גם מנסה להטעות את הציבור וגם שטחי. RavivDruker@ pic.twitter.com/Q8pohisKjF
— Ayala Hasson. (@AyalaHasson) August 31, 2026
"דרוקר מרוב שהתביישת עאלק, התחננת אליי להגיש איתך במשותף, בגלל הרייטינג הגבוה שהבאתי, והנמוך בימים שלך. סירבתי בתוקף להגיש איתך", הטיחה בו חסון.
לדבריה, הדברים לא הסתכמו בהצעה כללית. חסון טענה כי דרוקר אף הזמין אותה לפגישה בבית קפה בניסיון לקדם את הרעיון של הגשה משותפת. לדבריה, במהלך אותה פגישה הוא אמר לה: "מה נגיד למנהלים שמבקשים תוכנית כזו, איך נסביר להם?"
חסון סיימה את תגובתה במילים חריפות לא פחות: "זה שאני לא עונה לטירוף האובססיבי שלך כלפיי זה לא אומר שאין תשובות. תתקדם ותנקה את הקצף מהשפתיים".
אלא שכאן העימות לא הסתיים. דרוקר השיב לחסון בפוסט משלו וטען כי גרסתה אינה מסתדרת מבחינת לוחות הזמנים. "למרבה המזל, את גם לא חדה כשקרנית", כתב, והקשה: "איך יכולתי להתחנן שתגיעי איתי, כדי להציל את הרייטינג הנמוך שלי, כשעוד לא הגשתי תוכנית באותו זמן?? ומה קורה עכשיו עם רייטינג הפלאים שלך?"
דרוקר חזר גם לפרשת חימי וטען כי בדק את הסיפור בעצמו וכי הממצאים שאליהם הגיע שונים מהאופן שבו חסון הציגה את הפרשה.
אבל חסון שוב לא נשארה חייבת. היא פרסמה נתוני רייטינג מתקופת "אזור בחירה", שלטענתה מוכיחים כי דווקא היא השיגה נתוני צפייה גבוהים יותר ממנו. לפי הנתונים שהציגה, בתקופה שבה השניים הגישו את התוכנית לסירוגין, ימי השידור בהגשתה הניבו נתונים גבוהים יותר מאלה שנרשמו בימים שבהם דרוקר ישב בכיסא המגיש.
עוד ב-
בכך הפך הוויכוח להרבה יותר מעוד חילופי עקיצות בין שני אנשי תקשורת. דרוקר מאשים את חסון בשידור "זבל ושקרים" וטוען כי התבייש בתכנים ששודרו בתקופתה ברשת 13, בעוד חסון משיבה בטענה נפיצה במיוחד: אותו אדם שטוען היום כי התבייש בה, לדבריה, דווקא "התחנן" שתסכים להגיש לצדו תוכנית משותפת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.תגובהאור 09/2026/01הגב לתגובה זו0 0אחלה איילה אמיתית וחדה ומביאה יותר רייטינג מדרוקר השקרן המסיתסגור
-
1.מאמינה לדרוקר. (ל"ת)שי 09/2026/01הגב לתגובה זו0 0סגור



