תקשורת ומדיה

ינון מגל הולם באברי גלעד: "קנאי וחסר רלוונטיות. ירד מהפסים"

מגיש קשת 12 יצא במתקפה חריפה במיוחד נגד ראש הממשלה בנימין נתניבו בעקבות הראיון שהעניק בתוכנית "הפטריוטים", ומגיש ערוץ 14 מיהר להגיב בציוץ חריף משלו והאשים אותו בקנאה וחוסר רלוונטיות

ינון מגל ואברי גלעד (צילום צילום מסך ערוצים 12 ו14)
רגע לפני הבחירות לראשות הממשלה שייערכו ב-27.10, שעל פי רבים הן ללא ספק הבחירות הגורליות ביותר שידעה המדינה אי פעם, היחסים בין המחנות מתחממים והפוליטיקאים מנסים בכל כוחם להביא עוד ועוד מצביעים לקלפיות.
אחד מהם הוא כמובן ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבשבועות האחרונים עובד בכל הכוח, כאשר בין היתר העניק בימים האחרונים ראיון לתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 של ינון מגל.
מי שממש לא אהב את הראיון של נתניהו בערוץ 14 הוא מגיש קשת 12, אברי גלעד, שתקף את ראש הממשלה על הראיון שהעניק בתוכנית "הפטריוטים" וטען כי לא בדיוק מדובר בראיון אלא יותר ב"מופע התעמולה וליקוק החלחולת של ראש הממשלה בערוץ הפינוק".
 
מי שכמובן ממש לא אה את דבריו של גלעד הוא מגיש התוכנית בערוץ 14, העיתונאי ינון מגל, שהעלה ציו לחשבון הטוויטר שלו בו הלם באברי גלעד: "הקנאה וחוסר הרלוונטיות של אברי גלעד גורמים לו לרדת מהפסים אפשר להבין. חבל רק שהדיגיטל של 103FM מהדהדים את האמירות הבוטות, הגסות והבהמיות שלו".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    המטריד מינית, חולה בנפשו והמסכן יינון מגל
    משה 09/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מי שמכיר אותו מהצבא, מהעבודה ומכל מקום יודע איזה פח אשפה , מגעיל ונצלן האיש הזה .. בכל מקום התלוננו שהוא מטריד מינית וגרוע מזה , שהוא שקרן , נצלן ורבים מהסובבים אותו בטוחים שהוא חולה בנפשו … מחוץ לערוץ 14 הוא כלום ושרוף
    סגור
  • 2.
    אברי גלעד נייר ניגוב! (ל"ת)
    אסף 09/2026/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    לנתניהו רשימת הישגים אין סופית. לאייזנקוט אפס.
    ביביסט גאה 09/2026/01
    הגב לתגובה זו
    2 0
    גולן, ארדואן, חמינאי, חמאס, חיזבאללה, משמרות המהפכה, ממדאני ואחמד טיבי רוצים להחליף את ביבי. יש בכם מי שחושב שבטובתכם הם רוצים?
    סגור