תקשורת ומדיה

מזל טוב: ענבר טויזר קיבלה בשורה מרגשת

העיתונאית והכתבת המוערכת ענבר טויזר קיבלה הצעת נישואין מרגשת מבן זוגה בשנתיים האחרונות, בן (בנצ'ו) בורד. הצעת הנישואין המפתיעה התרחשה במצפה רמון - בדיוק במקום שבו השניים הכירו לראשונה | כל הפרטים על סיפור אהבה של השניים

ענבר טויזר (צילום חשבון הטוויטר של ענבר טויזר)
ענבר טויזר (28), המשמשת ככתבת לענייני ירושלים ובריאות בחברת החדשות מאז שנת 2020, החלה את דרכה העיתונאית ככתבת בעיתון "במחנה" ועורכת בגלי צה"ל. בהמשך עבדה ב-ynet וב"ידיעות אחרונות", שם סיקרה את מגפת הקורונה וחתומות על שמה חשיפות ותחקירים בולטים. כעת, לצד הקריירה התקשורתית הענפה, היא חוגגת נקודת ציון מרגשת במיוחד בחייה האישיים.
בסוף השבוע האחרון הגיעה טויזר יחד עם בן זוגה, בן (בנצ'ו) בורד (36), לכנס אקרובטיקה במצפה רמון. השניים, המתגוררים בירושלים וחולקים תחביב משותף של אימוני אקרובטיקה, שבו לאותו המקום המדויק שבו הכירו לפני כמעט שנתיים. טויזר לא חשדה שבמהלך הכנס תמתין לה הפתעה דרמטית ומרגשת בדמות טבעת אירוסין.
הצעת הנישואין מגיעה לאחר תקופה מורכבת עבור הזוג, שכן בורד, הייטקיסט במקצועו, משרת בשירות מילואים ממושך בגבול הצפון. רק לאחרונה שיתפה טויזר ברשתות החברתיות על הגעגועים והדאגה בעקבות יציאתו לסבב נוסף: "בנצ׳ו יצא היום לעוד סבב. 109 ימי מילואים בגבול הצפון. עוד 109 ימים של חוסר שינה מדאגה. של להתרגל מחדש לחיים בלי העוגן שלי". כעת, העוגן בחייה חזר מהצפון לביקור חגיגי במיוחד שהסתיים בהתחייבות לכל החיים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה