תקשורת ומדיה
יעקב בוזגלו: לא אתבייש שאני שמאלן. הימנים צריכים להתבייש
יעקב בוזגלו חזר לארץ מגיאורגיה והתייצב לשיחה פתוחה שבה החליט להפסיק להסתיר את דעותיו: "לא יעלה על הדעת שאני בתור שמאלן יתבייש בזה ואסתיר את זה והימנים יבואו ויכריזו כשהם בעצמם צריכים להתבייש"
כדורגלן העבר יעקב בוזגלו, שנחשב לאביהם ומנהלם של האחים בוזגלו וכוכב סדרת הטלוויזיה "הבוזגלוס", עורר לאחרונה סערה תקשורתית לאחר שהצהיר כי הוא משתייך למחנה השמאל בישראל.
לאחר שגר במשך שנה עם אשתו בגיאורגיה, יעקב בוזגלו שב לישראל ואחד מאנשי התקשורת הבולטים שעמו הסכים לשבת לשיחה היה גיא פלג. כידוע, פלג, כתב לענייני משפט של חדשות 12, מגיש פודקאסט המופק במסגרת רשת הפודקאסטים All In ומארח דמויות בולטות בחברה הישראלית, בתרבות, בספורט ולעיתים גם בפוליטיקה.
"לא יעלה על הדעת שאני בתור שמאלן יתבייש בזה ואסתיר את זה והימנים יבואו ויכריזו כשהם בעצמם צריכים להתבייש. אני אומר את זה בצורה הכי ברורה", אמר בוזגלו בפתח דבריו.
@allinhouseofpodcasts ״אני הייתי מתבייש אם המשפחה שלי כולם היו מגויסים לצבא והייתי תומך באדם שלא מתגייס״ | יעקב בוזגלו בפרק החדש של ״הפודקאסט של גיא פלג״ | זמין להאזנה בכל הפלטפורמות והיוטיוב של אול אין
♬ צליל מקורי - All•in הבית של הפודקאסטים
עוד ב-
גיא פלג הקשיב קשב רב לדבריו של הכוכב הישראלי ושאל אותו: "במה יש להם להתבייש?" ובכך זכה לתשובה מנומקת מהמרואיין. "הו, בהרבה מאוד דברים... איך שהמדינה מתנהלת ולמרות זאת הם תומכים. אני הייתי מתבייש. עכשיו אתה בא ולך יש משפחה. אבא, אמא, אחות, דודה, דוד שכולם מגויסים לצבא ואתה תומך באדם שלא מתגייס - אני לא יכול להגיד עליך שאתה צריך להתבייש. אם אתה לא מתבייש לבד, אתה בבעיה ולא אני".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כל הכבודלךלך 09/2026/07הגב לתגובה זו0 0יעקוב מצדיעה לך כל הכבוד הם אולי שכחו שהמדינה הוקמה בזכות השמאל ומפלגת העבודה רק לעורר להם את הזכרון בגין התנגד לחלוקה מזל שבן גוריון היה בשטחסגור



