תקשורת ומדיה
רני רהב: "חרפה על כל ישראלי שיצביע לנתניהו שמעסיק בוגדים"
איש יחסי הציבור רני רהב יוצא במתקפה חריפה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעקבות החשיפה החדשה בפרשת קטארגייט בחדשות 12. בפנייה לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ כתב: "אנחנו לא רוצים כאן ראש ממשלה שמעסיק בוגדים"
איש יחסי הציבור רני רהב, שנחשב לאחד ממבקריו החריפים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ממשיך במתקפה נגדו. הערב (שני), בעקבות הפרסום של העיתונאי עמרי מניב בחדשות 12 בנוגע לעדויותיהם של נתניהו ויועצו יונתן אוריך בפרשת קטארגייט, פרסם רהב ציוץ חריף במיוחד בחשבון ה-X שלו, שבו פנה לנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ ולחברי מפלגת הליכוד.
מוקדם יותר הערב נחשף בחדשות 12 כי אוריך הודה בחקירתו במשטרה שהמשיך לעבוד עם גורמים קטאריים גם לאחר מתקפת 7 באוקטובר, ולפי הערכתו, העבודה נמשכה עד אמצע או סוף שנת 2024. עוד עלה מהפרסום כי אוריך קיבל מאות אלפי שקלים עבור פעילותו לקידום תדמיתה של קטאר.
במהלך החקירה נשאל אוריך האם ראש הממשלה ידע על עבודתו עבור הקטארים, והשיב: "אני לא מדווח לראש הממשלה על דברים שאני עושה". מנגד, נתניהו טען בעדותו כי לא ידע שיועצו מועסק על ידי גורמים קטאריים.
הפרסום עורר את זעמו של רהב, שבחר להפנות את הביקורת דווקא לנשיא האמריקני, שהביע לאחרונה תמיכה פומבית בנתניהו לקראת הבחירות הקרובות לכנסת. "אדוני נשיא ארצות הברית, אולי תבקש בבקשה מיועצת התקשורת שלך (למרות שפוטרה) שתיתן לך תרגום של המידע שהביא העיתונאי, עמרי מניב, על עדות ראש הממשלה ועדות אורייך במשטרה", כתב רהב בפתח דבריו בחשבון ה-X.

צילום מסך מתוך רשת X
בהמשך החריף את הטון והטיח בנשיא האמריקני: "ועכשיו, כבוד הנשיא, אתה תומך בנתניהו, שבלשכה שלו עבדו מרגלים, בוגדים של קטאר, אוריך ואיינהורן, שעובדים עם נתניהו, והוא, ראש הממשלה, לא יודע?".
רהב לא הסתפק בביקורת על ראש הממשלה והמשיך במסר נוקב במיוחד לטראמפ: "אני מציע שאם אתה סומך עליו, קח אותו לארצות הברית! אנחנו לא רוצים כאן ראש ממשלה שמעסיק בוגדים! הוא לא ראוי!". לאחר מכן פנה איש יחסי הציבור ישירות לחברי מפלגת הליכוד, וקרא להם להדיח את נתניהו מהנהגת המפלגה: "ואתם חברי הליכוד, אתם פטריוטים, איך אתם ממשיכים איתו! חרפה על כל ישראלי שיצביע לנתניהו שמעסיק בוגדים! תפנימו, בוגדים!".
עוד ב-
את דבריו חתם בקריאה להחלפת ראש הממשלה, ואף טען כי מהלך כזה עשוי להביא לתמיכה רחבה בליכוד: "תדרשו שיתפטר ותבחרו מנהיג חדש, וכולנו נצביע ליכוד! באם לא תעשו זאת, תתביישו לכם!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.תגיד רהב: כמה משלמים לך על הקשקוש הזה ?יהודה קפלן 10/2026/19הגב לתגובה זו0 1מזה אתה מתפרנס... שמאלן רעשן ?סגור



