תקשורת ומדיה
לאחר 5 שנים: סמנכ"לית המכירות של נענע10 מירב מאיר פורשת מתפקידה
מאיר הביעה את רצונה לפרוש מתפקידה באתר כבר לפני חצי שנה, אולם לבקשתו של גיא אליאב, המנכ"ל שפרש אף הוא לפני מספר שבועות, נשארה
סמנכ\"לית המכירות של נענע10, מירב מאיר, עוזבת את האתר - כך נודע לאייס. מאיר, שעובדת בנענע10 כ-5 שנים, הודיעה לראשונה על רצונה לסיים את התפקיד לפני כ-6 חודשים ולבקשת מנכ\"ל נענע10, גיא אליאב, הסכימה לדחות את מועד עזיבתה. כעת, לאחר פרישתו של אליאב ועם מינויו של יריב ג\'יבלי לתפקיד , החליטה גם היא לסיים את תפקידה.
במסגרת תפקידה הייתה מאיר אחראית על כל חטיבת המכירות שלנענע10, מחלקת התוכן השיווקי, מחלקת המדיה מחלקת המכירות וכן על שיתופי פעולה ועל הפרויקטים הגדולים והמשמעותיים בנענע 10.
לדברי מאיר, \"לאחר 5 שנים בהן הייתי אחראית לניהול חטיבת המכירות בנענע10, והקמת גוף המדיה MASA, בתקופה זו הרחבנו והעמקנו את פעילות התוכן השיווקי ושיתופי הפעולה של האתר עם הגופים המובילים במשק, הטמענו מערכות מדיה חכמות בין היתר לקידום פעילות הפרפורמנס ופעילות הסלולאר\".
מאיר הוסיפה כי \"פעלנו במרץ כחלק מוועדת המדרוג באינטרנט וניסנו להוביל שינוי עמוק בשוק הדיגיטאל בישראל אני מרגישה בשלה לעבור לאתגר הבא, ובימים אלה אני בוחנת מספר הצעות. אני מאחלת לנענע 10 להמשיך לצמוח ולגדול בהובלת ההנהלה החדשה ומאמינה שיצירת חיבור אמיץ ואמיתי לערוץ 10 יתרום לכך\".
קודם לתפקידה בנענע10 שימשה מאיר כמנהלת התוכן השיווקי ברדיו שפ\"א והייתה אחראית על הקמת המחלקה פיתוח מוצרים חדשים והמכירות.
מנענע10 נמסר: \"אנחנו מודים למירב על השנים שהובילה את מחלקת המסחר של נענע10 ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך\".
הפרישה של מאיר מצטרפת לשינויים בהנהלה הבכירה של נענע10. כזכור, בתחילת החודש הודיע מנכ\"ל נענע10 גיא אליאב על פרישה מתפקידו לאחר 4 שנים. זאת, על רקע רכישת פעילות נענע10 על ידי JCS, שבבעלות רון לאודר לפני שבועות אחדים. לתפקיד המנכ\"ל במקום אליאב הפורש, מונה ג\'יבלי, ששימש בעשור האחרון כמנכ\"ל חברת ההפקות JCSID (מקבוצת JCS), שמתמחה בהפקות תוכן תדמיתי ומסחרי, ופועלת גם בזירה הבינ\"ל. ג\'יבלי ימשיך ללוות את חברת JCSID גם במסגרת תפקידו החדש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(14):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
13.טלפון של מירבאלה שרון 08/2023/25הגב לתגובה זו0 0למישהו יש את הטלפון של מירב?סגור
-
12.מוכשרת ברמות שלא הכרתי. נשמה עם לב זהב! (ל"ת)קולגה מהתעשיה 12/2012/14הגב לתגובה זו0 0סגור
-
11.למה פרשה, הרי בעטו בה למה תמיד מורחים את זהמישהו מבפנים 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0ולא אומרים את האמת.סגור
-
10.בחורה מדהימה עם לב ענק וביצועים מרשימיםעובדת בנענע10 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0מאחלת לך מכל הלב הצלחה בהמשך בטוחה שכל ארגון שיזכה בך יהנה מכישוריך המקצועים אנושיות וחברה טובה מאחלת לך רק הצלחה ובערימות!!!סגור
-
9.הסטן לובשת קסטרו... (ל"ת)ענת 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0סגור
- טען עוד
-
8.אלופהמכיר טוב 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0הפסד שלכם נענע10 מי שגייס אותה הרוויח!סגור
-
7.רוח וצלצוליםעמי 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0בזיון לענף שהיא חלק ממנו.סגור
-
6.ומי מהעורכים בדרך החוצה?יעלה 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0מי נשאר באתר הזה שהוא סוס מת? מי מהעורכים בכלל נשאר?סגור
-
5.מקצועית ומקסימה! (ל"ת)... 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.לא הביאה הישגים, לא מקצועית ואופי מגעיל (ל"ת)יניב 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.עבדתי איתהאורי 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0מפתיע שהחזיקה מעמד 5 שנים. כנראה שהכח החדש הבין עניין ושחרר את הבינונייםסגור
-
2.אחת הטובות בשוק אם לא הכי טובה (ל"ת)תומר 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.תותחיתמישהו שמכיר 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0חבל שאת עוזבת אבל בטוח יחטפו אותך תוך שניה למקום אחר. שיהיה בהצלחה!סגור
-
(ל"ת)מקצוענית 12/2012/13הגב לתגובה זו0 0סגור


