תקשורת ומדיה
'עכבר העיר' צפוי להיסגר: מגעים לגבי הכנסת שותפים ל'עכבר אונליין' נמשכים
עמוס שוקן ניסה להימנע מסגירה למרות מצבו הקשה שחייב את המהלך, לדברי גורמים. הארץ: "אין החלטה לסגור את עכבר העיר. שוקלים מגוון אפשרויות"
סוף תקופה בתל אביב: כשנתיים וחצי לאחר האיחוד עם \'העיר\', צפוי המקומון התל אביב \'עכבר העיר\' להיסגר., ונראה כי בשבוע הבא יהיה זה גיליונו האחרון. היום (יום א\') בבוקר כינס מנכ\"ל קבוצת \'הארץ - TheMarker\' את עובדי המערכת ודיווח להם על האפשרות הזו, אם כי לא ברור אם מדובר בהחלטה סופית.
גורם בכיר בקבוצת \'הארץ\' אמר לאחרונה לאייס כי למרות שהמקומון מפסיד, בקבוצה מתחבטים קשות בשאלה האם להשאירו. \"המו\"ל עמוס שוקן התנגד לסגירה במשך תקופה ארוכה\", אמר הגורם, \"אבל אין מה לעשות, העיתון פשוט מפסיד המון המון כסף, וזה היה ברור כבר תקופה ארוכה שהוא ייסגר\".
מזה תקופה ארוכה שאתר האינטרנט של \'עכבר העיר\' - \'עכבר העיר אונליין\' - נמצא על המדף במטרה להכניס שותף , עם שליטה של \'הארץ\' בבעלות עליו. לפני כשנה התנהלו מגעים מתקדמים עם היזם אלי דהן, שהקים בשנות ה-90 את אתר \'פרופסור\', ועשה עליו אקזיט נאה לפני כ-5 שנים. מגעים אלו לא יצאו בסופו של דבר אל הפועל. במקביל, התקיימו מגעים עם וואלה, ולדברי גורמים בשוק התקשורת נמשכו עד לאחרונה, וגם עם mako, שמתקיימים גם כעת. ואולם, המגעים המתקדמים ביותר הם עם איש הפרסום תמיר יולביץ\', הבעלים של משרד הפרסום dsay אינטראקטיב, ממשרדי הדיגיטל האחרונים שנשארו עצמאים בתקופה האחרונה. הערכות הן כי בתוך שבועות תיחתם העסקה להכנסתו של יולביץ\' כשותף ב\'עכבר אונליין\'.
\'עכבר העיר אונליין\' הוא מותג נפרד מעיתון \'עכבר העיר\'. האתר מופעל על ידי חטיבת הדיגיטל של קבוצת \'הארץ-TheMarker\', בעוד שהשבועון-מקומון מופעל על ידי רשת שוקן ששייכת לקבוצה.
מ\'הארץ - TheMarker\' נמסר: \"אין החלטה לסגור את עכבר העיר. אנו שוקלים מגוון אפשרויות לגבי עתיד עכבר העיר, כאשר מטבע הדברים, זו אחת מהן\". טרם התקבלה תגובתו של יולביץ\'.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.רשת שוקן = רשת חוקןניצן 05/2013/20הגב לתגובה זו0 0הפרינט מת ולא קיים יותר ועכבר העיר כבר לא רלוונטי יותרסגור
-
3.הצלחתי להרוג עוד עיתון (ל"ת)סולומון 03/2013/10הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.עלובי החיים (ל"ת)גלעד 03/2013/10הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.יולביץ, האיש הנכון במקום הנכון!אנונימי 03/2013/10הגב לתגובה זו0 0יצעיד את האתר הזה קדימהסגור


