תקשורת ומדיה

יעקב אחימאיר נגד עיתון הארץ "התאהבו בסער"

בצל חוסר ההכרעה בפוליטיקה ולקראת סבב ההמלצות אצל הנשיא ביום שני הבא גוש ביבי וגוש רק לא ביבי מנסים לגייס ממליצים, בעיתון הארץ שיבחו את גדעון סער העיתונאי יעקב אחימאיר לא אהב את ה"חנופה" ותקף
מערכת ice |  7
אחימאיר הארץ (צילום תומר נאמבורג פלאש 90 Magma Images)
בחירות 2021 ובבית הנשיא פרסמו היום (שני) את לוח הזמנים לקראת הממשלה הבאה אם תקום כזאת, בשלב זה כשלשני הגושים חסרים ממליצים שיקרבו אותם אל ה61 ממליצים שליכולים להקים ממשלה בעיתון הארץ פורסם היום טור של רוגל אלפר שכולו מילים טובות לגדעון סער.
תחת הכותרת "תגידו תודה לגדעון סער" כתב אלפר: "גדעון סער הצליח להעביר לפחות 2.5 מנדטים, כמאה אלף מצביעים, מגוש תומכי נתניהו למחנה מתנגדיו. ששת המנדטים של "תקווה חדשה" הם כישלון אישי מבחינתו, אבל הצלחה אסטרטגית גדולה מבחינת ישראל. רק בזכות הקולות הללו נמנע אסון. נתניהו נבלם. הוא לא יצליח להקים את הקואליציה שעליה חלם, עם איתמר בן־גביר ובצלאל סמוטריץ' הפשיסטים ועם אבי מעוז ממפלגת "נעם".
 
העיתונאי יעקב אחימאיר לא אהב את המחמאות שהתחילו לחלק לאחרונה במשרדי העיתון ותקף את הארץ, אחימאיר כתב בחשבון הטוויטר שלו: מדהים כיצד 'הארץ' ממש התאהב בגדעון סער שהשקפותיו מימין לאלה של נתניהו".
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    לא הכל זה ימין ושמאל
    גל 03/2021/31
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כרגע המלחמה היא בשחיתות שהורסת את המדינה ומונהגת בידי נתניהו שמעוניין לחרב את כל מוסדות המדינה כדי להציל את עצמו, ואם להפוך לדיקטטור באופן רשמי על הדרך, אז למה לא?
    סגור
  • 5.
    הם לא באמת אוהבים את סער
    ישורון 03/2021/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    "התאהבות" ? הצחקתם אותי, ברור לדעתי שזו "התלקקות" שנודף ממנה בדיוק הריח הראוי למקום בו התלקקו, לדעתי רק השנאה לימין בכלל, ולביבי בפרט, היא זו שמובילה אותם, הם הריא "פירגנו" לזליכה בכיכר על נאום 'כתר החמור" כשבפועל "רכבו עליו" ובסוף המסע הפקירו אותו לזאבים.
    סגור
  • 4.
    בנט ושקד צריכים להתעלות על אנטי ביבי.
    דן 03/2021/30
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סער אפיזודה חולפת שתיעלם מהנוף הפוליטי בבחירות הבאות.בנט צריך לשקול צעדיו.תומכיו הם אנשי ימין שמעונינים בגוש הימין ובוודאי שלא רוצים שלפיד חסר היכולות והנסיון ינהל את המדינה.בנט איש נבון,אך מוסט ממניעי אנטי ביבי שאינם מענינים את אזרחי ישראל.עליו לחבור לאנשים איכותיים בליכוד כמו ברקת,,אוחנה,לוין,ועוד.חייב לגבור על רגש הנקמנות.גם הוא וגם שקד חייבים להתעלות על הטינה.
    סגור
  • 3.
    חוני-אחימאיר המעגל נרדם ולא ראה מה קורה סביבו?
    זנזיבר 03/2021/30
    הגב לתגובה זו
    1 1
    הפשקוויל האנטישמי כבר מזמן מגוייס עד לשיניו לטובת כל אויבי נתניהו - וכל שונאי ישראל והעם היהודי בארץ ובעולם, והוא נוטף הסתה כמו השטירמר בזמנו.
    סגור
  • 2.
    סבלנו אותך מספיק, די, די, די.
    תניח לנו 03/2021/29
    הגב לתגובה זו
    2 2
    לא יכול לשכוח את מה שאמרת כשציפי רפאלי נכנסה לכלא. לא הבנת מדוע מתעללים בה? מה עשתה בסך הכל? ומה זה יתן אם תשב בכלא. אתה אמיתי? יצאת לגמלאות תניח לנו
    סגור
  • 1.
    סער לא באמת דמוקרטי
    משה ב 03/2021/29
    הגב לתגובה זו
    1 2
    סער חשב שהוא יותר ראוי להנהיג את הליכוד ולכן הגיש מועמדותו לראשות הנהגת הליכוד. המפלגה הצביעה ברוב מוחץ בעד נתניהו. במקום לכבד את המהלך הדמוקרטי שבו נבחר נתניהו כמנהיג הליכוד, סער הרגיש מקופח, לכן אירגן מרד יחד עם 2 ממורמים אחרים כדי לסכל את העדפת נתניהו שנבחר בדרך דמוקרטית. למעשה התוצאה של מעשה סער הערמת קשיים בהקמת ממשלה יציבה שאנו כל כך זקוקים לה. מאחר שכל המחלוקת היא בין "רק ביבי" לבין "לא רק ביבי" - ההיגיון אומר שאם תהיינה בחירות נוספות, ועל מנת לצאת מהמבוך יש להביא לכך שתהיינה בחירות על ראשות הממשלה. מי שואה עצמו ראוי שיגיש מועמדותו לצד ביבי.
    סגור
  • בנט ושקד צריכים להתעלות על אנטי ביבי.
    דן 03/2021/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סער אפיזודה חולפת שתיעלם מהנוף הפוליטי בבחירות הבאות.בנט צריך לשקול צעדיו.תומכיו הם אנשי ימין שמעונינים בגוש הימין ובוודאי שלא רוצים שלפיד חסר היכולות והנסיון ינהל את המדינה.בנט איש נבון,אך מוסט ממניעי אנטי ביבי שאינם מענינים את אזרחי ישראל.עליו לחבור לאנשים איכותיים בליכוד כמו ברקת,,אוחנה,לוין,ועוד.חייב לגבור על רגש הנקמנות.גם הוא וגם שקד חייבים להתעלות על הטינה.
    סגור