תקשורת ומדיה

מגל מאשים את כספית: "ביבי עשה את האירוע הזה? אין לכם גבולות?"

בעימות היומי בין השדרנים בתכניתם בתכנית ב-103FM, תקף מגל: "מבין למה אתה במצב קשה, קרס לכם הגוש", הקולגה השיב: "היה צריך להפיל את חמאס כבר מזמן. זה לא סותר את זה שהמניעים של נתניהו פוליטיים"
מערכת ice |  4
בן כספית וינון מגל (צילום באדיבות 103FM)
העימות היומי בין ינון מגל ובן כספית נגרר הבוקר לויכוח סביב שאלת אמינותו של ראש הממשלה נתניהו. ינון מגל בחר להתייחס למי שמאשים את נתניהו באירועי ההסלמה בישראל בכוונה.
מגל שאל את כספית: "ביבי עשה את האירוע הזה? נו באמת, אין לכם גבולות?". ואילו בן כספית ענה לו: "אני חושב שצריך לפרק אותם, ושהיה צריך להפיל את חמאס כבר מזמן. זה לא סותר את זה שאני חושב שהמניעים של נתניהו פוליטיים"
בהמשך מגל ניסה להתריס נגד כספית והפנה את השיחה להחלטת בנט מהסופ"ש האחרון לפרוש מהמגעים להקמת ממשלת השינוי: "עכשיו אני מבין למה אתה במצב קשה, בכל זאת קרס לכם הגוש. בנט שוב מסוכן, שיקלי לא מחנך". כספית השיב לו: "שום דבר לא קרס. אנחנו נמצאים בתוך כאוס פוליטי. מה שמצחיק אותי זה בנט ואיילת - האמינו שוב לאותו אחד ונשארו עם שום דבר ביד. לא שריונים, לא רוטציה ולא כלום"
לאחר מכן מגל בחר להאשים את בנט שמלכתחילה  שיקר לבייס שלו כשהלך למהלך וטען כי נתניהו מעולם לא שיקר למצביעיו: "בשביל הרצון האישי להיות רה"מ, בנט הלך נגד הבייס שלו. רוב מצביעיו נגד המהלך המופרע הזה. איזו התנהגות זו? נתניהו בחיים לא היה עושה את זה. ועל זה הוא כועס עליי? שייכעס". כספית השיב לו כי נתניהו הפר כמעט כל הבטחה עליה התחייב: "האמת הפוכה, נתניהו הפר כמעט את כל הבטחותיו לבייס. הבטחות הרבה יותר חמורות"
כזכור כספית בחר לתקוף את בנט על החלטתו בחמישי בערב ורמז כי ההסלמה הנוכחית קרתה בגלל שיקול פוליטי של נתניהו: "אפשר להפסיק את 'שומר החומות' בעזה. בנט נכנע". אתמול בבוקר פרסם כספית את סרטון העימות של אלדד יניב עם חבר הכנסת עמיחי שיקלי באולפן חדשות 12 וכתב: "הוא בנה פוזה של מחנך, מחבק, מטיף לאחדות ואחווה, והתברר שהוא סניגורו של בן גביר. טוב, שיישאר בכנסת ולא יחזור לחינוך. פגיעתו שם רעה פחות".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    "נתניהו מעולם לא שיקר למצביעיו". צחקתי בקול כשקראתי.
    גל 05/2021/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה הזוי אפשר להיות?
    סגור
  • 3.
    תקרא לזה איך שאתה
    אילן 05/2021/19
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מגל תקרא כתבה שנכתבה לפני שהמהומות התחילו מה כתב אולמרט והכול התגשם אחד לאחד תפסיקו לעצום עיניים וללכת שבי אחרי אחד שמה שחשוב לוזה הכסא
    סגור
  • 2.
    ינון מגל
    משה 05/2021/18
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אמרו שאימת להתפטר אז בבקשה בתחנונים למה לאיים קדימה התפטר צא לנו מהרקע
    סגור
  • 1.
    הוא לא אשם בינתיים אבל אחראי לזה (ל"ת)
    למען הצדק 05/2021/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור