תקשורת ומדיה

צפו: נפתלי בנט: "אנחנו לא פראיירים", הליכוד: "אפס במנהיגות"

ראש הממשלה במסיבת העיתונאים הציג את הישגי הממשלה החדשה בתקופת הקורונה וניסה לעודד את האזרחים להתחסן והגיב על כך שלא השיבו ילירי הטילים לעוטף: "אנחנו לא פראיירים". בליכוד תקפו: "אפס בקורונה, אפס במנהיגות"
אביחי דלאל | 
נפתלי בנט (צילום יהונתן זינדל פלאש 90)
ראש הממשלה נפתלי בנט ערך הערב (רביעי) מסיבת עיתונאים שבה התייחס להישגי הממשלה בנושא הקורונה והשיב לשאלות העיתונאים. בנט ניסה לעודד את אזרחי ישראל להתחסן והתייחס לאפשרות לסגר.
כאמור, במהלך מסיבת העיתונאים בנט ניסה לעודד את האזרחים להתחסן: "אני אומר באופן ברור: אם אזרחי ישראל ימשיכו להתחסן בהיקפים גדולים - נוכל להתגבר על הדלתא. זה בהישג יד".
על האפשרות לסגר אמר: "הסגר הוא קו ההגנה האחרון, רק כאשר כל האפשרויות האחרות מוצו. סגר הוא פתרון קל מאוד להפעלה אבל עם תוצאה קשה מאוד לטווח הארוך - אם נלך לסגר לא יהיה לי כסף לנמ"ר צבאי חדיש, לא יהיה לי כסף לשכפ"צים"
בהמשך בנט גם הגיב לשאלות העיתונאים, העיתונאי יאיר שרקי מחדשות 12 שאל על התגובה לירי הטילים ונענה: "גם על בלון בודד אנחנו יודעים להגיב. אנחנו לא עובדים על פי החליל של האויב שלנו. אנחנו נפעל בתנאים שמתאימים לנו. אנחנו לא פראיירים של הצד השני". 
העיתונאי עקיבא וייס מהתאגיד שאל על החיסונים במערכת החיסון ונענה כי: "ביום ראשון נודיע מה יהיה בנוגע למערכת החינוך ביסודי, יש לנו דילמה לא קלה בעניין".

בליכוד תקפו את ראש הממשלה נפתלי בנט בעקבות דבריו במסיבת העיתונאים ושיחררו עם סיומה תגובה תוקפנית: "בנט סירב להיענות לקריאתו של נתניהו, התעכב 6 שבועות ובזבז זמן יקר בהבאת החיסון השלישי שנתניהו הזמין מראש לישראל. נתניהו אמר שלא צריך לחכות לארה״ב וקרא להביא את החיסון השלישי כשהיו חולים בודדים ובנט נזכר להביא את החיסון כשהיו כבר כ-2200 חולים. העיכוב והכישלון של בנט עלה עד כה במאות חיי אדם ובעשרות אלפי חולים. בנט - אפס בקורונה, אפס במנהיגות".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה