תקשורת ומדיה
אדלשטיין תחת מתקפה: "אוכל את הלוקש מבנט, איזו רפיסות"
עיתונאים יצאו נגד חבר הכנסת שהודיע כי יתמודד נגד נתניהו על ראשות הליכוד. מגל עקץ: "בעקבות הודעת אדלשטיין לימור לבנת נוטשת את הליכוד", מורן אזולאי ניתחה: "יצטרך מעתה להתמודד עם המשימה הקשה של התקופה", יערה זרד: "באמת מאמין שיש כרגע 70 חכים ימנים בכנסת?"
ההצהרה אמש (שני) של יולי אדלשטיין במהדורת חדשות 12 לפיה הוא מתכוון להתמודד מול בנימין נתניהו על ראשות הליכוד וכי עם נתניהו המפלגה לא תוכל יותר לנצח בבחירות, הביאה לביקורת חריפה עליו, בטח בתקופה הפחות טובה של הליכוד שאיבד את השלטון אחרי 12 שנים ברציפות, כאשר ההערכה היא שהוא בדרך לחבור לממשלת בנט-לפיד.
ינון מגל כתב בלעג: "ראשוני: בעקבות הודעת אדלשטיין לימור לבנת נוטשת את הליכוד", מורן אזולאי מ-YNET הוסיפה: "אדלשטיין יצטרך מעתה להתמודד עם המשימה הקשה של התקופה: איך מתווכים למתפקדים את המסר המורכב שנתניהו הוא המנהיג הכי פופולארי שמביא הכי הרבה מנדטים ובאותה נשימה גם היחיד שלא יכול להרכיב ממשלה. בכך יעשה את העבודה השחורה גם לכ״ץ, ברקת ולאחרים שמבינים את המסר ויודעים כמה קשה להעביר אותו".
מגישת 'גלי ישראל' יערה זרד תקפה: "יולי אדלשטיין באמת מאמין שיש כרגע 70 חכים ימנים בכנסת? יש עדיין אנשים בליכוד שאוכלים את הלוקש של בנט, סער וחבורתם ולא מבינים שהם הבעיה ולא הפתרון? איזו רפיסות".
יולי אדלשטיין באמת מאמין שיש כרגע 70 חכים ימנים בכנסת?
— Yaara Zered יערה זרד (@YaaraZered) October 11, 2021
יש עדיין אנשים בליכוד שאוכלים את הלוקש של בנט, סער וחבורתם ולא מבינים שהם הבעיה ולא הפתרון?
איזו רפיסות
יוצר שנות ה-80 מני אסייג הוסיף בעקיצה לחבר הכנסת: "אם אתם מקבלים טלפון מחסוי אז זה אני עורך סקר שבודק כמה מנדטים יולי מביא בראשות הליכוד. למען הכבוד של יולי אל תענו לי. תסננו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.מה אדלשטיין חושב?תל אביבי 10/2021/13הגב לתגובה זו0 0הליכוד מפלגה דמקרטית ויש זכות לכל אחד להתמודד .אבל סתם מעוניין מה? אידלשטיין חושב שהוא יכול להיות ראש ממשלה בליגה של נתניהו ?ובכלל אני אף לא שמעתי אותו תוקף את את סער שבגלל נקמונות ילדותית הוא הקים ממשלה מסוכנת נתניהו כן יכול להקים ממשלה אם נהיה יותר מאוחדים ופחות חתרנים ,לא לקנות את התיזה של השמאל ולהצדיק את החרמות הבילתי דמקרטית.סגור
-
2.זהו... הליכוד מתחיל להזכיר את הבניין הקורס בחולוןצחי גבע 10/2021/12הגב לתגובה זו15 0נגמרו הקסמים של הנאשם. הבלופים והספינים הישנים כבר לא עובדים. הכלב הזקן כבר לא מסוגל להמציא טריקים חדשים. הלכתי לקנות פופקורן.סגור
-
אני נהנהיואב 10/2021/13הגב לתגובה זו0 0אני איש שמאל אני אף פעם לא הצבעתי ליכוד ,אבל דוקא נהנה מאוד שנתניהו בזירה הפוליטית א אני מרגיש צעיר כי זה מחזיר אותי אחורה עשרים שנים אותו נתניהו אותו נאומים אותם דרמות ב בכלכלה הוא עשה דברים אדיריםסגור
-
1.חשבתם שבליכוד באמת אוהבים דמוקרטיה?פז 10/2021/12הגב לתגובה זו9 0לא באמת, נכון?סגור


