תקשורת ומדיה

גדעון לוי: "נתניהו ליגה אחרת מכל הפוליטיקאים היום"

ניר גונטז' ניסה להבין מדוע גדעון לוי מתרשם מבני הזוג נתניהו ולמה הוא גם טרח לכתוב זאת בטורו בהארץ, וקיבל תשובה מהעיתונאי: "האיש הזה מרתק אותנו, מסקרן אותנו, מפעיל אצלנו יצרים שאף איש אחר לא מפעיל. טובים ורעים"
מערכת ice |  4
גדעון לוי (צילום תומר נויברג פלאש 90)
עיתונאי הארץ, גדעון לוי, מתייחס היום (רביעי) שוב לטור שכתב על מסיבת יום הולדתה של שרה נתניהו והתרשמותו מבני הזוג נתניהו, ובשיחה עם ניר גונט'ז הוא חוזר על דבריו ואפילו יותר: "לנתניהו יש צד מרשים ביותר, ואיש לא יוכל להכחיש את זה". לוי אמר את הדברים במדורו הקבוע של ניר גונטז' בהארץ.
גונטז' הקשה על לוי והתפלא על דבריו על רעיית יו"ר הליכוד: "אבל אני לא מבין איך אדם אינטליגנט מתפלא כל כך שבנסיבות המפגש ביניכם שרה נתניהו לא שתתה אלכוהול, ולא צרחה על איש ולא השליכה חפצים. אתה יכול להסביר לי את הנקודה הזאת?", ועל כך השיב לוי כי הדברים שהוא אומר על נתניהו קשורים יותר כדי להתריס נגד שונאיו: "יותר תחושה של מיאוס מהמחנה שתקף אותו, וזה כמובן השמאל הציוני, שיש לי איתו הרבה מאוד חשבונות".

עיתונאי הארץ המשיך לבקר את מחנה השמאל הציוני: "השמאל הציוני ראוי להטחה: "תראו במה אתם מתעסקים. תראו איך איבדתם לגמרי את דרככם", ומצד שני, ישנה דמות, שבכל מגע שלי איתו מאוד מרשימה". דמותו של נתניהו.
לוי קיבל את דבריו של גונטז' בכך ששרה נתניהו התערבה בעבודת ראש הממשלה "באופן בוטה וגס והתנהגה נורא לאנשים - חלקם עובדי ציבור ועובדי מדינה", אף הוסיף שראה בה גם צד אחר שלא מסוקר תקשורת: "היא היתה רכה. בעיניי פגיעה מאוד, ואולי גם חסרת ביטחון".
 
האם גדעון לוי מוקסם מנתניהו? התשובה על כך שלילית, אבל עיתונאי הארץ מפרגן בהרחבה ליו"ר האופוזיציה: "אני חושב שהוא איש מרשים ביותר. הוא בוודאי ליגה אחרת מכל הפוליטיקאים הישראלים שאני מכיר היום", והוסיף להסביר: "האיש הזה מרתק אותנו, מסקרן אותנו, מפעיל אצלנו יצרים שאף איש אחר לא מפעיל. טובים ורעים. הוא ראוי לכל עיון ולכל בדיקה שלו, כי הוא הרבה־הרבה יותר מורכב ממה שמספרים לנו".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    ליגה אחרת
    הוא באמת ליגה אחרת 11/2021/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הוא באמת ליגה אחרת.ידוע שראשי מאפייה אנשים מאוד חכמים מוכשרים וערמומים .אין ספק שלא היה כזה אף ראש ממשלה לפניו ונקווה שגם לא אחריו. מעדיפים אנשים ישרים ולא רודפי כבוד ובצע. אין ספק בכך שיש לו ראש קרימינלי שלא היה לאף ראש ממשלה לפניו ומקווה שגם לא אחריו
    סגור
  • 3.
    רק נתניהו יכול
    יניר 11/2021/24
    הגב לתגובה זו
    1 5
    לא חדש לנו, נתניהו הוא סטאר בפולטיקה, וכל האחרים גמדים, העם יותר חכם, נתניהו יחזור לראשות הממשלה והאחרים יעלמו בבחירות הקרובות.
    סגור
  • 2.
    ״מורכב״
    ח״ן 11/2021/24
    הגב לתגובה זו
    6 1
    האיש מורכב - שם קוד ל״מתוסבך עד לשד עצמותיו״ ולא נורמלי במקומות אפלים במיוחד - ומזה גדעון לוי מתפעל - מה שלא מצביע על הבנה או תבונה במיוחד…
    סגור
  • 1.
    לוי פשוט מקדים את המחנה שלו, רואה את התיקים קורסים
    גל 11/2021/24
    הגב לתגובה זו
    3 6
    ורוצה להיות זה שאמר "אמרתי לכם". להרגיע, הוא לא יצביע ליכוד מחר, אפילו עבודה לא בטוח.. ובלי קשר, זה נכון נתניהו הופל ע"י אנשים שנפלו לשטיפת מח מאסיבית, קצת בדומה למה שקורה למי שלא הלך לקחת חיסון,( ולא מסיבות אידאולוגיות-העולם -שטוח-ביג-פארמה ידה ידה ידה).
    סגור