תקשורת ומדיה
חדשות 13 עיצבנו את האורחת: "יצאתי מהאולפן, דיברתי 5 דקות"
מירב בן ארי התרגזה שהוחלפה אחרי חמש דקות בלבד בפאנל של אולפן חדשות וזעמה: "באמת שלא חסר לי תקשורת אבל צרם לי, יושבת אישה אחת באולפן, מה דחוף להחליף אותה? ועוד בח"כ אחר"
חברת הכנסת מרב בן ארי ממפלגת יש עתיד התלוננה היום (חמישי) נגד אולפן חדשות 13, בשל העובדה שלא קיבלה את זמן המסך שציפתה לו וכן בשל העובדה שהוחלפה בחבר כנסת אחר.
בן ארי כתבה בטוויטר שלה: "יצאתי מאולפן רשת, אמרו שאשב כשעה ואפרשן, בכל זאת חכית בכירה ודי קרובה לראה״מ ולצוות שלו סידרתי את הלוז שלי ונכנסתי לאולפן שכולו, כמו בד״כ רק גברים".
יצאתי מאולפן רשת, אמרו שאשב כשעה ואפרשן, בכל זאת חכית בכירה ודי קרובה לראה״מ ולצוות שלו
— מירב בן ארי🟠Merav Ben Ari (@Meravbenari) July 14, 2022
סידרתי את הלוז שלי ונכנסתי לאולפן שכולו, כמו בד״כ רק גברים
דיברתי די לעניין 5דקות וביקשו שאתחלף
תראו, באמת שלא חסר לי תקשורת אבל צרם לי, יושבת אישה אחת באולפן, מה דחוף להחליף אותה?ועוד בחכ אחר
עוד הוסיפה הח"כית: "דיברתי די לעניין 5 דקות וביקשו שאתחלף, תראו, באמת שלא חסר לי תקשורת אבל צרם לי, יושבת אישה אחת באולפן, מה דחוף להחליף אותה? ועוד בח"כ אחר".
עוד ב-
זו לא הפעם הראשונה שבה חברת הכנסת מגיעה לאולפן של מערכת חדשות 13, אבל הפעם היא יצאה מרוגזת ובמורת רוח והדברים שכתבה מגיעים אחרי שניסו להרגיע, אך ללא הועיל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



