מינויים
קוריה מכריזה על מינוי מסקרן: זה הבכיר החדש בחברה
חברת המחקר קוריה, אשר פועלת יותר מ-30 שנה ועוסקת בפיתוחים רפואיים לפי חוזים, מכריזה על מינוי חדש של סטיב לאוזולי, לתפקיד סגן נשיא לתכשירים ביולוגים. לאוזלי: "זה כבוד להצטרף לצוות עם מומחיות מדעית כה עמוקה ומטרה מונעת ערכים כדי ליצור השפעה חיובית על חיי המטופלים"
חברת המחקר קוריה, אשר עוסקת בפיתוח וייצור לפי חוזים, הודיעה היום כי מינתה את סטיב לאווזולי לסגן נשיא לתכשירים ביולוגיים החל מה-26 בפברואר. לאווזולי יוביל את חטיבת הביולוגיה של החברה, יפקח על שירותי הגילוי, הפיתוח והייצור שלה.
"זו תקופה מרגשת עבור הצוות הביולוגי שלנו, ואנחנו שמחים על הצטרפותו של סטיב", אמר מנכ"ל קוריה, פיליפ מקנאב. "רוחב הניסיון יוצא הדופן של סטיב בהובלת פעילויות מסחריות לפיתוח וייצור תרופות ביולוגיות הופך אותו למתאים באופן טבעי להוביל את מאמצי הביולוגיה שלנו. תחת הדרכתו, יש לי ביטחון מלא שנקדם את משימתנו לשנות חיים במדעי החיים".
לאחרונה עבד לאווזולי עבור Scorpius Biologics, סטארט-אפ CDMO המתמקד בפיתוח וייצור תכשירים ביולוגיים הקשורים לחיידקים ויונקים כסגן נשיא לפעילות מסחרית. לפני שהצטרף לסקורפיוס, הוא עבד ארבע שנים בחברת Catalent Biologics, שהתמקדה בפיתוח עסקי של תרופות בארה"ב עבור תוכניות קליניות בשלבים מוקדמים ולאחר מכן התמקדה בשילוב תוכניות מסחריות.

סטיב לאווזולי, צילום באדיבות: קוריה.
כמו כן, הוא גם עבד 12 שנים בתעשיית הגזים התעשייתיים בחברת Linde Gas לפני שהצטרף ל-W.L.Gore בחטיבת הביו-פרמצבטיקה של הסטארט-אפים כדי לעבוד על תפקיד מסחרי עסקי/פיתוח שוק עבור חומרים חד-פעמיים של תרופות בתפזורת. הוא בעל תואר ראשון בהנדסה כימית מאוניברסיטת פנסילבניה.
עוד ב-
"קוריה מחזיקה בעמדה ייחודית בתעשיית ה-CDMO עם היצע מרשים מקצה לקצה", אמר לאווזולי. "זה כבוד להצטרף לצוות עם מומחיות מדעית כה עמוקה ומטרה מונעת ערכים כדי ליצור השפעה חיובית על חיי המטופלים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



