מינויים
מהפכה באדידס ישראל: מי תנהל את שיווק ענקית הספורט?
אחרי למעלה מעשור בתפקידי ניהול בכירים בקמעונאות ומוצרי צריכה, מי שנבחרה בעבר לאשת השיווק של ישראל מצטרפת לענקית הספורט ותוביל את האסטרטגיה השיווקית שלה
אדידס ישראל, הזרוע המקומית של חברת אדידס העולמית הפועלת בהובלת המנכ"ל יאיר בל, מודיעה על מינויה של לאה ריינר לתפקיד סמנכ"לית השיווק של החברה. אדידס ישראל מנהלת את הפעילות הקמעונאית והסיטונאית הרחבה של המותג בארץ באמצעות רשת החנויות, אתר הסחר ושותפים עסקיים. המינוי מגיע בתקופה של צמיחה מתמשכת והעמקת מעמדו של המותג בשוק הספורט והלייפסטייל המקומי.
ריינר מצטרפת לחברה לאחר למעלה מעשור בתפקידי ניהול ושיווק בכירים בחברות מוצרי צריכה וקמעונאות מובילות. בתפקידה האחרון כיהנה כסמנכ"לית השיווק של נסטלה גלידות, שם הובילה מהלכים אסטרטגיים בתחומי הצמיחה והחדשנות, ובשנת 2022 נבחרה ל"אשת השיווק של ישראל" על ידי איגוד השיווק הישראלי. קודם לכן מילאה תפקידי ניהול מותג בפרוקטר אנד גמבל וצברה ניסיון רב בהובלת אסטרטגיות שיווקיות.
כחברה בצוות ההנהלה הבכיר, תהיה ריינר אחראית על כלל הפעילות השיווקית של אדידס בישראל, ובכלל זה תחום הספורט מרקטינג, המדיה, יחסי הציבור והשותפויות האסטרטגיות. החברה ממשיכה לחזק את החיבור בין ספורט, תרבות ואופנה, ולהרחיב את נוכחותה בערוצים הדיגיטליים והקמעונאיים לצד שיתופי פעולה עם מוסדות ספורט מרכזיים.

סמנכ"לית שיווק אדידס- לאה ריינר, צילום פרטי
מנכ"ל אדידס ישראל, יאיר בל, בירך על המינוי וציין כי ריינר היא ממנהלות השיווק המוערכות בישראל, המביאה שילוב של חשיבה אסטרטגית, יצירתיות והבנה עמוקה של הצרכן המקומי. בל הוסיף כי הוא בטוח שניסיונה ויכולותיה של ריינר יהוו חלק משמעותי בהמשך המסע של החברה ובבניית השלב הבא של המותג בישראל.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



