מינויים

זה המינוי החדש בחברת ההיי טק הישראלית

איל קניגסבורג מונה לתפקיד ראש מערך הארכיטקטורה במערך הפיתוח של OwnBackup, קניגסבורג יכנס בעקבות ניסיונו העשיר בתחום 
מערכת ice | 
איל קניגסבורג (צילום OwnBackup)
איל קניגסברג מונה לתפקיד ראש מערך הארכיטקטורה, במערך הפיתוח של חברת OwnBackup, המתמחה בהגנה על מידע המאוחסן בענן ובניהול כמויות רבות של מידע עסקי בסביבות כמו דיינמיקס, סרוויס נאו, סיילספורס ועוד.
איל הוא בעל ניסיון של למעלה משני עשורים בפיתוח ובתפקידי ניהול בדגש על מוצרי SaaS וב-on-prem ובטכנולוגיות שונות כמו  Big Data, HW, virtualization, network layers ו-OS internals. הוא מתמחה ביעוץ ל- (Application Performance Management (APM והיה אחראי למגוון פתרונות APM לעשרות לקוחות ביניהם בנקים, חברות ביטוח ושירותי בריאות. לימד לאורך השנים תכנים מקצועיים כגון הגנת סייבר.
ליאת אשכנזי, סמנכ"לית פיתוח בכירה באונבאקאפ התייחסה למינוי ואמרה: "אנחנו נמצאים בתהליך של בניית מרכז הפיתוח מהמובילים בארץ וגאים לצרף לשורותינו את איל. הניסיון והידע שלו ייקח חלק חשוב במאמץ הזה״.
 
חברת אונבאקאפ הוקמה ב-2015 ומובלת על ידי סם גוטמן, אריאל ברקמן, ואורי ינקילב. אונבאקאפ משרתת כיום כ- 5,000 לקוחות ברחבי העולם ועובדים בה כ- 900 עובדים, מתוכם כ- 170 עובדים במרכז הפיתוח בישראל והשאר במרכזי הפיתוח בארה״ב ובהודו. כמו כן, ישנם סניפים נוספים לחברה בלונדון, צרפת ובאוסטרליה. בשנה שעברה הפכה החברה ליוניקורן בשווי של  3.35 מיליארד דולר לאחר חמישה סבבי גיוס משמעותיים בהיקף כולל של מעל לחצי מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה