מינויים

חברת Ingersoll Ran מינתה את מנכ"ל החברה הישראלית שרכשה לפני כחודש

ענקית הציוד התעשייתי האמריקאית מודיעה על מינויו של אבירן יעקב, מנכ"ל אקופלנט, אותה רכשה החברה לאחרונה
אבירן יעקב (צילום פרטי)
ענקית הציוד התעשייתי האמריקאית, NYSE:IR) Ingersoll Rand) מודיעה היום (ראשון) על מינוי חדש של אבירן יעקב, מנכ"ל אקופלנט, יעמוד בראש מרכז החדשנות הישראלי שיתמקד בפתרונות IoT ו-AI, ייעול תהליכים תעשייתיים והפחתת פליטות מזהמים.
מרכז החדשנות הוא פועל יוצא מהאסטרטגיה של החברה לבסס נוכחות בישראל, זאת לאחר רכישת הסטארטאפ אקופלנט בתחילת החודש שעבר (יוני 2023). בימים אלה מתגבש צוות שיתופי פעולה מקומי, לאיתור מיזמים וסטארטאפים ישראליים בתחומי הקליימטק להרחבת פעילות הארגון, וצפויים גיוסים לעשרות משרות חדשות.
אבירן הינו יזם סדרתי, משקיע ומנכ"ל עם רקורד עשיר בניהול והובלת מחזורי מכירות מורכבים של SaaS בתעשיית  AIו- IoT, מערכות מידע ואוטומציה תעשייתיות. בשנת 2016 הקים אבירן את EcoPlant, יחד עם מוטי יעקב וירון הראל, ומכהן כמנכ"ל החברה. הסטארטאפ הישראלי, המפתח פלטפורמת IoT מבוססת AI לחיסכון באנרגיה בתשתיות התמיכה בייצור של מפעלים, הוא הרכישה הראשונה של IR בישראל, וכאמור, יהווה בסיס למרכז החדשנות של IR בישראל.
לפני הקמת אקופלנט, אבירן כיהן במשך 15 שנים בתפקידי ניהול בכירים בחברות טכנולוגיה, בהובלת מערכי מכירות גלובליים, ניהול צוותים ומערכות ERP. אבירן בעל תואר בניתוח מערכות מידע מהטכניון ותואר שני במנהל עסקים (MBA) מהמכללה למנהל.
Ingersoll Rand הינו תאגיד ציוד אמריקאי הנסחר בנאסד"ק (נכלל ב-S&P500) המתמחה בתעשייה 4.0 . שווי החברה עומד על כ- 24 מיליארד דולר, והיא מעסיקה כ- 17 אלף עובדים. מוצרי החברה נמכרים תחת 40 מותגים שונים בכל רחבי העולם. בשנים האחרונות IR ביצעה מספר רכישות אסטרטגיות, כחלק ממגמת הצמיחה שלה. מרכז החדשנות הוא בשורה של ממש לסטארט-אפים הישראליים בכניסה של תאגיד גלובלי לשוק הישראלי, המביא אתו הזדמנויות עסקיות רבות.
אבירן יעקב, מנכ"ל אקופלנט ויו"ר מרכז החדשנות: "באקלים הכלכלי הנוכחי השקת מרכז החדשנות בישראל הוא בשורה של ממש לתעשיית הטק המקומית, עם קשת רחבה של הזדמנויות לשיתופי פעולה אסטרטגיים ולהוספת עשרות רבות של משרות למשק בישראל. תודה להנהלת IR על הבעת האמון ועל המוטיבציה הרבה לשתף פעולה עם תעשיית הטק הישראלית".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה