נדל"ן ותשתיות
בן אל תבורי בעל דירה בשווי מיליונים: זה הסכום שהוא דורש
הזמר בן אל תבורי, נמצא בשנה האחרונה בשיאו, בשבוע שעבר פרסם כי הוא מחפש להשכיר את הדירה בבעלותו בחיפה, וכעת נחשף הסכום שהוא דורש
הזמר בן אל תבורי נמצא בשנת שיא בשנה האחרונה, ונראה כי ההיסטוריה עם סטטיק, הייתה לפני ההיסטריה האמיתית, אותה כבר מרגישים בקהל בשטח, תעשיית המוזיקה ובמדורי הרכילות.
תבורי פרסם בשבוע שעבר כי הוא משכיר את הדירה שבבעלותו, אך את סכום השכרת הדירה, תבורי לא פרסם אלא שמר ללקוחות רציניים בלבד.
הערב (שני) נודע כי מקורבים מוסרים ל-ice שתבורי דורש כ-12 אלף שקל שכירות בחודש. כך שאם אתם מעוניינים, תבורי עדיין מחפש מי שייכנס לביתו. מדובר למעשה בדירה בעלת 5 חדרים, בגודל של 320 מ"ר ושוויה מוערך ב-3.3 מיליון שקל. היא כוללת בריכת שחייה קטנה בגג הדירה, עם נוף לאזור חיפה והכרמל.
עוד ב-
כזכור, תבורי עובד בימים אלו על מוזיקה חדשה על מנת לכבוש שוב את פסגת המוזיקה. החודש פרסמנו לראשונה ב-ice כי תבורי ועידן בן דב (לשעבר "עידו בי") הקליטו דואט מוזיקלי חדש, בהפקתו המוזיקלית של צוקוש. השיר צפוי לצאת לאור בחודשים הקרובים, זאת אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



