נדל"ן ותשתיות
הרווח של הכשרת היישוב זינק ליותר מפי 2 - זו הסיבה
ההכנסות של החברה במחצית הראשונה זינקו ב-10%, בעיקר מהשכרת נכסים במגדל של החברה בבני ברק וכן מעלייה בהכנסות מהפארקים הלוגיסטיים באירופה. עופר נמרודי: "הרבה בזכות המגדל בבני ברק"
להכשרת היישוב יש זרוע התחדשות עירונית, מה שאמור לעזור לה במכירת דירות. לפי הדוחות של הרבעון השני, הרווח הנקי במחצית הראשונה של שנת 2026 זינק בכ-118% לכ-141 מיליון שקל בהשוואה למחצית הראשונה אשתקד, כשה-NOI במחצית עלה לכ-225 מיליון שקל. ברבעון השני של השנה, הוא עלה בכ-15% לכ-100 מיליון שקל בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד.
כאמור, ההכנסות במחצית הראשונה לשנת 2026 זינקו בכ-10% לכ-482 מיליון שקל, בהשוואה לכ-439 מיליון שקל בתקופה המקבילה בשנת 2025. הגידול בהכנסות נבע ממרבית תחומי הפעילות של החברה, הודות לעלייה בהכנסות מהשכרת נכסים בישראל עם המשך גידול בהנבה משטחים שאוכלסו ב-Nimrodi Tower בבני ברק, עלייה בהכנסות הפארקים הלוגיסטיים באירופה בעקבות גידול במצבת השטחים המניבים ועלייה בדמי השכירות, וכן מהכרה בהכנסות בתחום הייזום למגורים בחו"ל בעקבות מסירת 163 יחידות דיור בפרויקט בפולין.
ברבעון השני של שנת 2026 ההכנסות צמחו בכ-19% לכ-235 מיליון שקל, לעומת כ-198 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. ומה עוד קרה ברבעון? הרווח הנקי עלה בכ-15% לכ-100 מיליון שקל, לעומת כ-87 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2025. הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה בחציון הראשון של שנת 2026 זינק בלמעלה מ- 183% לכ-68 מיליון שקל, בהשוואה לרווח של כ-24 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. ברבעון השני צמח הרווח בכ-67% לכ-40 מיליון שקל, לעומת כ-24 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
עופר נמרודי, מנכ"ל הכשרת הישוב מקבוצת נמרודי, שהגדיל לאחרונה אחיזה בחברה, אמר: "אנו מסכמים מחצית ראשונה חזקה לשנת 2026, עם המשך צמיחה בפעילות ושיפור משמעותי בתוצאות, המתבטאים בעלייה בהכנסות וב-NOI ובזינוק של 118% ברווח הנקי. התוצאות משקפות את המשך הבשלת מנועי הצמיחה של הקבוצה ואת מימוש האסטרטגיה ארוכת הטווח שלנו לפיתוח והשבחת פעילות הקבוצה בישראל ובאירופה.
"בישראל, באה לידי ביטוי תרומתם של הנכסים המניבים החדשים, ובראשם Nimrodi Tower בבני ברק שהגיע לתפוסה של 100% ומתחם שבעת הכוכבים באילת המתקרב גם הוא לאכלוס מלא. קניון שבעת הכוכבים בהרצליה ממשיך להציג ביצועים חזקים ויציבים ובאחרונה גם נפתח מתחם ה'גרביטי' המשמש אבן שואבת עבור תושבי האזור ומחזק את מעמדו כקניון מוביל.
"במקביל, אנו ממשיכים בחיזוק ופיתוח מנועי הצמיחה בישראל. הקמת מגדל 'מדיקל סנטר' בבני ברק נמשכת לקראת איכלוסו הצפוי בשנת 2027 ובפרויקט 'מגדל יעקב נמרודי' (בית מעריב) בלב תל אביב, פועלים בשאיפה לקבלת היתר בנייה בחודשים הקרובים. פעילות הקבוצה בתחום ההתחדשות העירונית ממשיכה לצבור תאוצה, עם ארבעה פרויקטים בביצוע ושיווק, ופרויקט עיר גלים בקרית ים שעוד טרם תחילת ביצועו הצפויה בקרוב, כבר נמכרו בו כ-100 דירות.
עוד ב-
"חברת הפארקים הלוגיסטיים MLP, ממשיכה לצמוח ולשגשג בעקביות ולפתח את הפעילות באירופה, עם צמיחה של כ- 50% בהיקף השטחים המושכרים בשלוש השנים האחרונות, והיקף כולל של שטחי הלוגיסטיקה הבנויים ושבייזום המגיע כבר לכ-1.7 מיליון מ"ר. קבוצת הכשרת הישוב ממשיכה לפעול למימוש הפוטנציאל המשמעותי בנכסי הקבוצה, לחיזוקם ולהמשך הצמיחה בהם, במטרה לייצר ערך משמעותי לכלל בעלי המניות, והכל תוך ניהול אחראי ושמירה על איתנות וגמישות פיננסית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



