מדדים ומחקרים
סקר מנדטים דרמטי: הקואליציה נחלשת, בנט יקים את הממשלה הבאה?
לפי סקר מנדטים חדש שנערך בוואלה, הליכוד נשארת כמפלגה הגדולה ביותר, אולם נפתלי בנט מצליח להקים ממשלה ללא עזרת הערבים, האם אנחנו בדרך לשינוי?
סקר מנדטים חדש פורסם הבוקר באתר וואלה ממנו עולה כי אם הבחירות היו נערכות עכשיו לנפתלי בנט הייתה ממשלה. לפי הסקר גוש האופוזיציה בראשותו של נפתלי בנט וללא המפלגות הערביות היה מגיע ל-61 מנדטים, הרוב הדרוש כדי להקים ממשלה. יש לציין כי עדיין מדובר בממשלה עם רוב דחוק מאד, כאשר קול לצד השני מפיל ממשלה זו.
לפי הסקר המפלגה הגדולה ביותר היא עדיין הליכוד עם 25 מנדטים. במקום השני בנט 2026 עם 20 מנדטים. המפלגה השלישית בגודלה היא ישר עם גדי אייזנקוט שזוכה למספר שיא של 10 מנדטים, זאת לפני איחוד שעשוי לקרות. המפלגה הרביעית בגודלה היא הדמוקרטים בראשות יאיר גולן עם 9 מנדטים, בדיוק כמו ש"ס, ישראל ביתנו ויש עתיד.
עוד ב-
עוצמה יהודית של איתמר בן גביר מיד לאחר מכן עם 8 מנדטים, יהדות התורה עם 7, רע"מ של מנסור עבאס עם 6, חד"ש-תע"ל והמילואימניקים של יועז הנדל עם 4 מנדטים כל אחד. מי ששוב נשארו מתחת לאחוז החסימה הן כחול לבן של בני גנץ, הציונות הדתית של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ובל"ד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עם הספר על'טיפשים זה אנחנו 12/2025/29הגב לתגובה זו0 0איך אחרי השנתיים האחרונות, איך זה יתכן ש-45 מנדטים הולכים או למי שזה קרה במשמרתו או לזה שהביא לנו לפוליטיקה את הגאונים שיקלי וסילמן!!! עד כמה מפגרים אנחנו יכולים להיות?!?!?סגור
-
2.לפי פילבר שאף פעם לא טעה בנט בדרך לחוב מפלגתי נוסףאני רק שאלה 12/2025/29הגב לתגובה זו0 0מתי הנוכל ישלם?סגור
-
1.מספיק עם הכותרות השקריותשטויות במיץ 12/2025/29הגב לתגובה זו0 0כל הסקרים הם בלוף אחד גדול. מי יבחר במלך השקרים והרמאויות=בניטוסגור



