מדדים ומחקרים
רייטינג: האם הקרב בסג'עייה ניצח את אבודים של צופית גרנט?
השידור החוזר של פרק "עובדה" מלפני שנתיים בו נחשף מה היה בקרב סג'עייה גבר במעט על "אבודים". גם בתכניות החדשות יתרון לקשת. כל הנתונים
ערב תשעה באב רשת וקשת בחרו לשדר שידורים חוזרים מ"אבודים" ו-"עובדה". קשת ניצחה בקושי. בתכניות החדשות הפער כבר היה משמעותי יותר. לא היו רצועות לייט נייט בשל תחילת הצום.
בפריים טיים קשת שידרו את הפרק ב"עובדה" בו נחשפו הלוחמים מהקרב בסג'עייה וחשפו מה קרה שם לעומת רשת שבחרו לשדר שידור חוזר של "אבודים" עם צופית גרנט וניצחו ממש במעט. עובדה זכתה ל-12.6% רייטינג ו-328 אלף צופים, אבודים זכתה ל-11.2% רייטינג ו-302 אלף צופים.
במהדורות החדשות ניצחון מוחץ לחדשות 12. חדשות סוף השבוע סיימה עם 16.3% רייטינג וכ-411 אלף צופים אל מול מהדורת השבת של חדשות 13 שסיימה עם עם 7.6% רייטינג בלבד וכ-211 אלף צופים.
ברצועות היום שלפני החדשות גם הייתה שליטה של קשת 12. 'פגוש את העיתונות' עם רינה מצליח סיימה עם 7.9% רייטינג וניצחה את 'המטה המרכזי' ברשת 13 שסיימו עם 5.5% רייטינג.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.גב׳ גרנט פסה לצערי. אישה מאוד לא מאוזנת נפשית (ל"ת)ציוני 07/2021/18הגב לתגובה זו0 0סגור


