ויראלי

איש התקשורת הבכיר הצליח להסעיר את הרשת כשהאשים: "הצבא משת"פים"

בעיצומה של מתקפת מנע דרמטית נגד האיום האיראני, אחד מאנשי התקשורת הוותיקים בארץ שחרר ציוץ שלא הותיר אף אחד אדיש – וגרם לרבים לשאול: האם עבר קו אדום, או שמא חשף אמת שלא נעים לשמוע?
מערכת ice |  4
בנימין טוביאס (צילום מסך כאן 11)
בעוד מדינה שלמה עוקבת בדריכות אחר פעולות התקיפה שמבצעת ישראל בלב איראן, ויש מי שמרגיש גאווה לאומית מהולה בדאגה עמוקה – היו גם קולות שבחרו להתמקד בזווית אחרת לגמרי.
בנימין טוביאס, מבקר הקולנוע של העיתון "ידיעות אחרונות", הצליח לעורר סערה של ממש ברשתות החברתיות הבוקר (שישי), כשפרסם ציוץ מעורר מחלוקת בשעה שהמטוסים של חיל האוויר עדיין באוויר, ובישראל ממתינים בדריכות לתגובה האיראנית. "הסיבה היחידה שהחברים שצה"ל שמו לנו אזעקה בשלוש בבוקר ואז כל רבע שעה," כתב, "היא כי הם רוצים לשמור את כולנו בעולם של חרדה. זה בדיוק מה שביבי רוצה – אזרחים פחדנים, מותשים, צייתנים, שביטחונם היחיד בחיים הוא מלחמה מתמדת וממשלה בראשותו. והצבא משת"פים".
הציוץ, שפורסם בשעה רגישה במיוחד, עורר תגובות נזעמות מצד גולשים רבים שהביעו זעזוע מהדברים.
 
כזכור, גורם ביטחוני בכיר בישראל הביע ביטחון כמעט מוחלט שהפגיעה הראשונית הביאה לסיכול המוחלט של הדרג הצבאי הבכיר ביותר בטהרן – לרבות הרמטכ"ל של איראן ומדעני הגרעין הבכירים ביותר שלה. זמן קצר לאחר מכן, התקשורת הממלכתית באיראן אישרה כי מפקד משמרות המהפכה, חוסיין סלאמי, נהרג. לפי הסוכנות האיראנית תסנים: "סלאמי נהרג כתוצאה ממכה של המשטר הציוני".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    בנימין-כתב לתרבות
    ש 06/2025/13
    הגב לתגובה זו
    2 0
    לבנימין מה לך ותחום הביטחון שב בשקט התקשורת השמאלנית מגייסת כתבים חסרי ידע בביטחון, הלוואי ייפול בביתך טיל מאירן
    סגור
  • 3.
    טינופת מזוקק (ל"ת)
    שלמה 06/2025/13
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 2.
    טוביאס= בוט איראני (ל"ת)
    שפיות 06/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    אין להתייחס לאנשים מוכי גורל.. (ל"ת)
    אורי 06/2025/13
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור