ויראלי

נטלי דדון על שחרור החטופים: "תמיד בידיים של בורא עולם" | צפו

המשפיענית ופעילת ההסברה נטלי דדון משתפת את תחושותיה בצל שחרור 7 החטופים הבוקר, כאשר 13 חטופים נוספים חיים ישוחררו בפעימה השנייה וחטופים חללים נוספים במהלך היום: "תמיד בידיים של בורא עולם | צפו
צוף צימרינג |  1
נטלי דדון (צילום אלבום פרטי)
הבוקר (שני) מדינת ישראל עוצרת את יומה, בצל שחרורם הצפוי משבי חמאס של 20 החטופים החיים בעקבות הסכמת ישראל וחמאס בשבוע שעבר לתכנית "21 הנקודות" שיזם נשיא ארצות הברית דונלד ג'ון טראמפ. בצל הרגעים הללו, שיתפה המשפיענית ופעילת ההסברה נטלי דדון את תחושותיה בצל שחרורם 7 החטופים החיים משבי חמאס ובפעימה השנייה 13 חטופים חיים וישוחררו מספר חטופים נוספים חללים מהשבי במהלך היום.
בפוסט ברכה דדון: "ברוך אתה ה׳ שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה", עוד הוסיפה עם השיר שמסמן את הטוב בעם היהודי: "הטוב , כי לא כלו רחמיך והמרחם כי לא תמו חסדיך כי מעולם קיווינו לך", וציינה: "תמיד בידיים של בורא עולם", עוד תייגה דדון את עמוד האינסטגרם להחזרת בר קופרשטיין המוגדר בחיים וצפוי לחזור היום בעזרת ה' משבי חמאס; צפו בפוסט.
 
כזכור, הבוקר שיתפה דניאל עמית סטורי של בת זוגה אמילי דמארי שהיא עצמה הייתה בשבי חמאס ושוחררה בחיים לאחר 471 בגיהינום בעזה. על גבי הסטורי בעודה דמארי עם חבריה ממתינה לשחרורם בחיים של גלי וזיו ברמן, כתבה בת זוגה עמית: "זה שאמילי פה ברגע הזה, ומבינה מה החברים שלה הרגישו כשהיא חזרה. וואו, זה לא הגיוני הרגעים האלה".
בנוסף, גם השחקנית הישראלית הבינלאומית גל גדות שיתפה הבוקר סטורי סביב שחרור החטופים; צפו.
גם צמד האקסים אורטל עמר ובן אל תבורי שיתפו את תחושותיהם בסטוריז נפרדים סביב צפי שחרור החטופים הבוקר. עמר שיתפה סטורי שהיא מעירה את בנה תו פרינס וכתבה: "קום ילד שלי, עתיד טוב לפניך, במדינה הקטנה והיפה שלך, קום".
ולא רק דדון, גדות, עמר והאקס תבורי, גם המשפיענית מעיין אדם העלתה היום סטורי וכתבה: "הלב מתפוצץ מהעם הזה, מהמעמד הזה, מרגע שאף אומה לא תבין".
לאחר מכן, כתבה בסטורי בסלון ביתה במהלך צפייה בתהליך שחרור החטופים: "מדינה שלמה עם דמעות של אושר, הבוקר הכי טוב בעולם". גם האקס בן אל תבורי ואב בנה של עמר, שיתף את תחושותיו בסטורי בצל הצפי לשחרור החטופים: "תודה אלוהים! איזה אושר".
לא רק אלו, גם אשת התקשורת ומגישת הטלוויזיה אופירה אסייג שיתפה הבוקר את תחושותיה בנוגע לשחרור החטופים: "אני רועדת מהתרגשות'', גם מגיש רשת 13 גיא זו-ארץ כתב: ''לילה עם מעט שינה והרבה התרגשות לקראת הרגע המצמרר והכל כך שמח הזה'', ומגישת הטלוויזיה אילנית לוי הוסיפה: ''דבוקה למסך והבטן מתהפכת אוף הזמן לא זז''.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    החטופים שחזרו כולם אמוניים השקר של הקפלניסטים
    מור 10/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הורים עם שביסים וכיפות השקר של הקפלניסטים
    סגור