ויראלי

אוראל צברי שתה חלב אם וחטף ברשת – ככה הוא הגיב

כוכב 'ארץ נהדרת' פרסם אתמול כי טעם מחלב האם של אשתו סיון, ונדהם כשהסרטון עורר סערה ברשת ובתוכנית הבוקר. "אתם לא שפויים, מה כבר עשיתי?", שאל
מערכת ice | 
אוראל צברי (צילום ויקיפדיה)
השחקן והקומיקאי אוראל צברי, שמוכר מהופעותיו ב"ארץ נהדרת" ו"נוטוק", תיעד את עצמו אתמול כשהוא טועם מחלב האם של אשתו סיון – ולא תיאר לעצמו שזה יגרור תגובות רבות ברשת.
בסטורי שהעלה אתמול שיתף כי החליט לשתות את החלב אם שלה וכתב על גבי הסטורי לגבי בנו: "אדם כבר לא שותה בקבוקים.. יונק רק בלילה ואתמול סיון חזרה מאוחר מלאה כשהוא כבר ישן.. לא היה לי לב שהיא תזרוק את זה".

צילום מסך מאינסטגרם
צברי תיאר את הטעם כ"מעט מתכתי" והשווה אותו לחלב שקדים, בעוד סיון הסבירה כי זה נובע מהעובדה שהחלב מכיל דם. השניים ציינו שהפעם לא מדובר בניסיון ראשון של צברי, שהזכיר כי בעבר הטעם היה מתוק יותר.
הסרטון עורר דיון נרחב ברשת ואף בתוכנית הבוקר של קשת 12, וצברי הגיב בסטורי שהעלה בבוקר למחרת: "טעמתי חלב אם. שמעוו, אתם לא שפויים, מה כבר עשיתי?… כאילו לא סקרן אתכם מה הטעם?… יאללה, מחורבטים כולם". הוא סיכם את תגובתו ברשת בהצהרה: "זה היה טעים דווקא".
 
כן שיתף צברי צילום מאפליקציית חמ"ל שעסק בנושא וכתב: "כל עוד אני מקבל מחמ"ל פושים על החלב אם של סיון ולא על התראות 'צבע אדום', אני מבסוט".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה