ויראלי
סמיון גרמן בקאמבק מפתיע: הקים מפלגה חדשה וירוץ בבחירות הקרובות
שבע שנים אחרי הניסיון הראשון שהניב אלפי קולות בלבד, כוכב הרשת והפעיל החברתי רושם מפלגה חדשה לקראת הבחירות הקרובות ומקווה שהפעם הפופולריות הוויראלית תתורגם למנדטים בקלפי
רגע לפני הבחירות לכנסת שייערכו בעוד חודשיים בדיוק, האפשרות לרשום מפלגות חדשות עומדת להסתיים ובינתיים עוד מפלגה נרשמה לקראת הבחירות, כאשר לא מעט מפלגות קטנות רשומות ועלולות להכריע את הכף לכאן או לכאן.
מי שנרשם היום (רביעי) והקים מפלגה חדשה בישראל הוא לא אחר מאשר אושיית הרשת והפעיל החברתי סמיון גרפמן, שמתכנן קמבק פוליטי ויציג את מועמדותו בבחירות הקרובות לכנסת בראשות מפלגה חדשה. כך על פי הפרסום במערכת push.
עבור גרפמן מדובר בסיבוב שני במערכת הבחירות. כזכור, באפריל 2019 עמד בראש רשימת "בט"ח – ביטחון חברתי", אשר שמה דגש על נושאים אזרחיים חמים כמו המאבק ביוקר המחיה, הבירוקרטיה, השחיתות ושיפור השירות לתושבים.
הניסיון ההוא הניב כ-4,600 קולות בלבד (כ-0.11% מסך הקולות), נתון שלא הספיק למעבר אחוז החסימה. בערבו של יום הודה גרפמן כי היעדר תשתית ארגונית מבוססת עמד בעוכריו, אך הבטיח שלא אמר את המילה האחרונה.
עוד ב-
כעת, שבע שנים מאוחר יותר, כוכב הרשת נערך לקרב מחודש על אמון הבוחרים. השאלה המרכזית שנותרה פתוחה היא האם יצליח הפעם לתרגם את האהדה והפופולריות הוויראלית ברשתות החברתיות למושבים בפועל במשכן הכנסת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



