ויראלי
"לליברמן נמאס משלטון העם, זו הוצאה להורג של הדמוקרטיה"
רותם סלע, המו"ל של "רותם ספרים", יוצא בחריפות נגד ההצעה של שר האוצר לחייב בחקיקה רוב של 90 ח"כים כדי להפיל ממשלה בשנתיים הראשונות לכהונתה
שר האוצר ליברמן דיבר בעבר לא מעט על שינוי שיטת הממשל. היו לו כמה הצעות, כגון ה"משטר הנשיאותי" שבו דגל. הצעתו האחרונה בעניין עוררה התנגדות של רבים.
רותם סלע, העיתונאי והבעלים של הוצאת הספרים "סלע מאיר", צייץ ביקורת חריפה כנגד הצעת שר האוצר: "לליברמן נמאס משלטון העם. ההצעה שלו לאסור בחקיקה הפלת ממשלה בשנתיים הראשונות לכהונתה ברוב של פחות מ-90 ח"כים, משמעותה הוצאה להורג של הדמוקרטיה".
"התוצאה תהיה ממשלת שמאל קיצונית שתוקם בקולות המשותפת ותשלוט ללא מצרים, נגד רצון העם, על ידי צווים ואישורים של יועצים משפטיים".
לליברמן נמאס משלטון העם. ההצעה שלו לאסור בחקיקה הפלת ממשלה בשנתיים הראשונות לכהונתה ברוב של פחות מ-90 ח"כים, משמעותה הוצאה להורג של הדמוקרטיה.
— Rotem M.Sella | רותם מ.סלע 🇮🇱 (@rotem_sella) August 15, 2022
התוצאה תהיה ממשלת שמאל קיצונית שתוקם בקולות המשותפת ותשלוט ללא מצרים, נגד רצון העם, על ידי צווים ואישורים של יועצים משפטיים.
עוד ב-
הוצאת הספרים סלע מאיר, שהוקמה ב-2014, מתמקדת בספרי עיון עם השקפה שמרנית, כגון ספריהם של איין ראנד, דונלד טראמפ, משה פייגלין, טוביה טננבום, קרולין גליק, ארז תדמור ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



