עסקי ספורט
אוהדי ברצלונה בישראל נגד לאמין ימאל: מכתב תלונה הוגש כנגדו
לאמין ימאל עורר סערה ענקית במהלך חגיגות האליפות של ברצלונה, לאחר שתועד עם דגל פלסטין על האוטובוס. ארגון האוהדים הישראלי, "בארסה מאניה" יצאו למתקפה חריפה נגד השחקן: "יש לכם את כל הזכות להרגיש ככה. אנחנו פועלים כדי שהקול של כולנו יישמע ויילקח ברצינות"
לאמין ימאל עמד אמש (שני) במרכז חגיגות האליפות של ברצלונה, לאחר שתועד מניף דגל פלסטין במהלך מצעד האליפות המסורתי של הקבוצה ברחובות העיר. השחקן הצעיר נסע עם חבריו על האוטובוס הפתוח של המועדון, יממה לאחר הניצחון 0:2 על ריאל מדריד בקלאסיקו, שהבטיח לברצלונה את הזכייה באליפות ספרד.
בזמן שרוב שחקני ברצלונה חגגו עם צעיפים ודגלי המועדון, ימאל בחר להניף דגל פלסטין לעיני אלפי האוהדים והמצלמות שליוו את האירוע בשידור חי. בכלי תקשורת בספרד תיארו את הרגע כ"אחת התמונות הבולטות של הערב", כאשר התיעוד הפך במהירות לוויראלי ברשתות החברתיות.
האוהדים הישראלים נותרו מאוכזבים. ארגון האוהדים בישראל, "בארסה מאניה" החליט לא לשתוק ויצא למתקפה כנגד השחקן. "המעשה של הילד הטיפש וחסר האחריות, נקיטת צעד פוליטי, באמצע חגיגות אליפות פגעה בנו וברבבות ישראלים. זאת עובדה ואנחנו מגנים זאת", נכתב בהודעה שפורסמה ברשתות החברתיות.
צילום מסך מתוך חשבון barcacentre ברשת X
האוהדים הישראלים נותרו מאוכזבים. ארגון האוהדים בישראל, "בארסה מאניה" החליט לא לשתוק ויצא למתקפה כנגד השחקן. "המעשה של הילד הטיפש וחסר האחריות, נקיטת צעד פוליטי, באמצע חגיגות אליפות פגעה בנו וברבבות ישראלים. זאת עובדה ואנחנו מגנים זאת", נכתב בהודעה שפורסמה ברשתות החברתיות.
על האמצעים שנקטו כנגדו: "נשלח כבר אתמול בלילה מכתב תלונה חריף ורשמי לבכירים בברצלונה במחאה על האקט הזה והציפייה שלא להכניס פוליטיקה לספורט ולמועדון שאנחנו כל כך אוהבים, במיוחד כשמאות אלפי ישראלים מהווים כוח צרכני משמעותי ומכניסים מיליונים למועדון הכדורגל ברצלונה".
עוד ב-
בארגון האוהדים הדגישו בפני הקהל הישראלי: "אנחנו יודעים היטב מה חלקכם מרגיש בשעות האחרונות, ויש לכם את כל הזכות להרגיש ככה. אנחנו פועלים כדי שהקול של כולנו יישמע ויילקח ברצינות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.מה מצפים?מוסלמי טיפש 05/2026/14הגב לתגובה זו0 0הוא לא פגע רק בנו כישראלים אלא בכלאדם ומדינה שהיא אנטי טרור וזה כולל את אזרחי איראן, פולין, ארה"ב, ארגנטינה ואחריםסגור
-
4.מוסלמי אנטישמי בספרד בה ראש הממשלה אנטישמי יותר גדול..מ (ל"ת)ג'קי 05/2026/13הגב לתגובה זו1 0סגור
-
חחחיוסי 05/2026/15הגב לתגובה זו0 0שילך כפרה על עם ישראל אמן כושי מגעילסגור
-
3.מה יש לצפות מערבי אנטישמי?ישראלי 05/2026/13הגב לתגובה זו3 0שחקן ערבי מגעיל.סגור
-
2.גועל נפש של מועדוןשרפסולין 05/2026/12הגב לתגובה זו0 0תמשיכו לאהוד את החרא הזה .... רפי שכל וחסרי מוח שכמותכםסגור
-
1.ילד מטומטם (ל"ת)ריקו 05/2026/12הגב לתגובה זו3 0סגור



