עסקי ספורט
בעקבות המונדיאל: המהלך החדש שעשוי לשנות את הכדורגל בישראל
החוק החדש שהוביל לתוספת זמן של דקות ארוכות בכל משחק נשקל כעת ליישום בליגות המקומיות. יו"ר המנהלת ארז כלפון חושף את התוכנית ומסביר אילו מסקנות ייבחנו בקרוב
מה שעובד בארה"ב, יעבוד גם בישראל? במונדיאל הנוכחי חל שינוי גדול כאשר במשחקים חלות שתי הפסקות שתייה לשחקנים, אחת במחצית.
מטרת העל של המהלך היא כדי להבטיח תנאים שווים לחלוטין ושמירה על בריאות השחקנים במדינות הענק, פיפ"א מפעילה הפסקות שתייה והתרעננות מובנות בכל משחקי הטורניר, ללא קשר למזג האוויר או לטמפרטורה שנמדדה באותו היום באצטדיון ובאותו הזמן מכניסה הכנסות רבות מפרסומות שהיא משדרת. המהלך החדש גם מעלה את זמן הברוטו של המשחק, לפעמים גם ב-10 דקות.
על פי פרסום ראשון של כאן חדשות גם בליגות הכדורגל בישראל נשקלת האפשרות להכניס את הפסקות השתייה למשחקים וזאת בשל תנאי מזג האוויר השונים.
עוד ב-
יו"ר מנהלת הליגות בכדורגל, ארז כלפון אמר בדיווח: "אנחנו עוקבים אחרי הפסקות המים במונדיאל שפיפ"א החליטה עליהן. כמובן שנחכה לסיום הטורניר, נראה את המסקנות של פיפ"א, של הנבחרות, השחקנים והאוהדים ולאחר מכן נבחן אם להחיל את זה גם בישראל. לכל דבר יש פלוסים ומינוסים, ובסיום המונדיאל נבחן את הכל בצורה מקצועית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



