תיירות
דרמת ענק באוויר: ברק פגע במטוס של מכבי תל אביב
כ-20 דקות לפני הנחיתה בנתב"ג, בעיצומו של מזג אוויר סוער, מטוס אל על ממדריד לתל אביב ועליו שחקני קבוצת הכדורסל נפגע מברק. הטיסה נחתה בשלום, ללא נפגעים – לא לפני רגעי בהלה ורעש עז בתא הנוסעים
רגעים מפחידים ולא שגרתיים עברו על שחקני ואוהדי מכבי תל אביב בטיסת אל על חזרה ממדריד לישראל, לאחר השבוע הכפול בספרד וההפסדים לברצלונה ולריאל מדריד ביורוליג: על פי עדויות נוסעים, כ-20 דקות לפני הנחיתה בנתב"ג, כאשר המטוס היה מעל הים, פגע ברק במטוס וגרם להבזקים שנראו מתוך תא הנוסעים ולרעש חזק שתואר כפיצוץ.
האירוע יצר בהלה בקרב חלק מהנוסעים. הטייס עדכן כי המטוס מסוגל להתמודד עם פגיעות מסוג זה והמשיך בהליך הנחיתה. בעקבות הגשם והרוחות, המטוס נשאר באוויר זמן נוסף לפני שנחת בשלום, ללא נפגעים.
לפי נוסעים שהיו על הטיסה, האווירה הפכה למתוחה, אך אוהדי מכבי תל אביב החלו לשיר ולעודד בקול רם, כולל קריאות תמיכה למאמן עודד קטש, בניסיון להפיג את המתח בתא הנוסעים.
שחקן הקבוצה אורן סהר אמר ל-ONE: "פגע בנו ברק, המטוס התחיל לרעוד, היה אור, כולם היו בלחץ. נבהלתי, עכשיו אני רגוע, הגענו בשלום והכל טוב".
גם בקרב אנשי המועדון נשמעו עדויות לאירוע. טי ג'יי ליף אמר ל"ספורט 5": "ראינו פיצוץ גדול ליד המנוע. זה לא מצחיק בכלל. עכשיו הכל בסדר". שמעון מזרחי, שנכח בטיסה, סיפר כי הורגשה חבטה חזקה בקדמת המטוס, אך לאחר עדכון מהטייס הובהר כי מדובר בפגיעת ברק והטיסה המשיכה לנחיתה בטוחה.
עוד ב-
מהדיווחים עולה כי לאחר הנחיתה בנתב"ג בוצעו בדיקות למטוס כנדרש. יש לציין כי פגיעות ברק במטוסים הן תופעה לא שכיחה אך מתרחשת לעתים, והמטוסים מתוכננים להתמודד עם מצבים כאלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



