טלוויזיה
כוכב הפטריוטים כועס: ''התקופה שרק לך ולחברים היה מיקרופון נגמרה''
בתגובה לקטע בו מדבר המגיש והכתב הכלכלי של חדשות 13 מתן חודורוב נגד ערוץ 14 השיב יותם זימרי: ''היי חודרוב. מצטערים, התקופה בה רק לך ולחברים שלך היה מיקרופון נגמרה. גדלנו ככה, סבלנו ככה, שינינו את זה. אני יודע שכואב, אבל תתמודד''
מתן חודורוב נשא אמש (ראשון) דברים קשים ביותר נגד ערוץ 14 והפטריוטים במה שכונה 'תרעלה 14' והחלק שלהם לכאורה בעיניו בהסתה והשיח ברחוב. דבריו היו חד צדדיים ולעיתים בוטים וזימנו תגובה חריפה של אחד מחברי הפאנל של התכנית, יותם זימרי.
בתגובה לקטע בו מדבר המגיש והכתב הכלכלי של חדשות 13 השיב זימרי: ''היי חודרוב. מצטערים, התקופה בה רק לך ולחברים שלך היה מיקרופון נגמרה. גדלנו ככה, סבלנו ככה, שינינו את זה. אני יודע שכואב, אבל תתמודד''.
כמו כן הוא גם כתב: ''אנחנו לא פירקנו את החברה הישראלית, אנחנו נתנו לחלק עצום בה חמצן אחרי שנים שאנשים כמוך וכמו אברמוביץ' חנקו אותה, ונחש מה, אנחנו כאן כדי להישאר''.
כזכור בעקבות אמירתו של מגיש הפטריוטים בערוץ 14 ינון מגל, הגישה חברת חדשות 12 תלונה למשטרה נגד המגיש ינון מגל על הסתה לאלימות. במוצאי שבת כידוע התבטא מגל בתוכניתו כי פרשן חברת החדשות, אמנון אברמוביץ', הוא האשם בטבח 7.10 ודם הנרצחים הוא על ידיו.
עוד ב-
בחברת חדשות 12 מוסיפים ואומרים שנשקלים צעדים נוספים במישור המשפטי כלפי מגל. מחברת החדשות נמסר עוד: "מסע ההסתה של מגל ממשיך בלי כל מעצורים ובלא כל רסן. לא נעבור על כך בשתיקה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.סיימתי לקבל הינדוס תודעה ממכםשי 05/2025/13הגב לתגובה זו1 0לעמישראל יש ערוץ יהודי ולאומי שלא מתבייש בכך. תיחנקו עם ערוצי התבהלה שלכםסגור
-
2.גילואבישי?? 05/2025/12הגב לתגובה זו1 0מתן כולם גילו מי אתם כולם הבינו עד כמה אתם חבורה חלולה אלימה חסרת רגישות די רובם במקום הנכוןסגור
-
1.מתן חודורובדליה 05/2025/12הגב לתגובה זו1 0כל הכבוד ליותם זימרי גמרנו לשתוק ההורים שלנו שתקו אנחנו לאסגור



