טלוויזיה
גרושתו של אייל גולן מודה: זה מה שהיא באמת חושבת עליו
דניאל גרינברג הסבירה לעוקבים בסטורי שהעלתה עם התמונות של שני ילדיה לגבי אופי הגירושים שלה: ''תודה רבה יפה שלי. אנחנו בשליחות חיינו באחריות משותפת מלאה. לפעמים צריך לתת לזה זמן ולבנות חברות מתוך האחריות ההורית שלנו למענם''
גרינברג הסבירה לעוקבים בסטורי שהעלתה עם התמונות של שני ילדיה: ''תודה רבה יפה שלי. אנחנו בשליחות חיינו באחריות משותפת מלאה. לפעמים צריך לתת לזה זמן ולבנות חברות מתוך האחריות ההורית שלנו למענם''.
היא שיבחה את גולן וכתבה: ''אני מברכת על זה, הילדים שלי זכו לגדול ל-0 תחושת ריחוק וכעס שהם בצד השני. תמיד פרגון והערכה. זה מחזק להם את הביטחון העצמי וזה מורגש. ואני חייבת לדבר על זה איתכן יותר..''.
רק אמש הדוגמנית ואשת העסקים דניאל גרינברג נראתה מקדמת קמפיין ממומן של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים. בסרטון שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, גרינברג סיפרה לעוקביה על רפורמת "צדק תחבורתי" של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים בראשות השרה מירי רגב.
עוד ב-
חשוב להדגיש, הדוגמנית המפורסמת דאגה לציין בפני עוקביה כי התוכן שהוצג בפניהם הינו תוכן ממומן בשיתוף משרד התחבורה והבטיחות בדרכים. "ממשיכים לנוע קדימה. שימו לב לרפורמה שנקראת 'צדק תחבורה' של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים. אתם נהנים משינוי אמיתי בתחבורה הציבורית, ל-80% מהציבור מגיעות הנחות", הכריזה הדוגמנית בסרטון שפרסמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.כן הרבה מזוייפות שמחכות את זהכן 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0https://www.instagram.com/meshi_saadon/סגור
-
1.אני תוהה מתי היא תניח לנו . שום דבר בה לא מעניין. (ל"ת)קוקוריקו 05/2025/28הגב לתגובה זו0 0סגור



