ויראלי

דניאל גרינברג מגיבה לאלימות כלפי הילדה: "כאימא, אני פשוט מזועזעת"

סרטון המתעד תקיפה פיזית של בת 11 ביער בלוד יצר זעזוע גדול ברשת. בתיעוד נראית קבוצת נערות מכה ילדה שהינה בת להורים חירשים ולא יכלה לקרוא לעזרה באותם רגעים. "מפחדת מהחברה שהילדים שלי גדלים אליה", כתבה גרינברג בתגובה

מערכת ice | 
דניאל גרינברג (צילום אינסטגרם)
מפורסמים רבים שנתקלו בסרטון הקשה כל כך לצפייה ביקשו להגיב ולפנות לילדה. "אני בשוק ממה שאני רואה", כתבה בר רפאלי באינסטגרם. הדוגמן והשחקן טל מורד ביקש מנגד את המספר של הילדה שהוכתה על מנת לשוחח איתה ולעודד אותה. גם עדן פינס הייתה בין המגיבים ודרשה שחרם יהפוך למעשה פלילי.
מגישת ערוץ 12, מעיין אדם, שהתייחסה אף היא לסרטון שרץ ברשתות החברתיות, כתבה: "בת לשני הורים חירשים. גררו אותה ליער ועשו לה שריטה לכל החיים. תראו את זה לילדים שלכן ותסבירו להם כמה תתביישו בהם אם יראו דבר כזה ולא יתערבו. וכל הבריוניות העלובות מהסוג של המיץ של הזבל שסוטרות לה וצוחקות . אני מבטיחה לכן שהיא עוד תצחק עליכן".  
גם הדוגמנית ואשת העסקים, דניאל גרינברג, התבטאה ברשתות החברתיות בעקבות המקרה המזעזע וכתבה:  "כואב לי הלב! כאימא אני פשוט מזועזעת ומפחדת מהחברה שהילדים שלי גדלים אליה. אלוהים אלוהים!!! איזה חינוך נערים ונערות כאלה מקבלים? או חוסר חינוך!!!".
 
 
גרינברג אף הפנתה בקשה לעוקבות שלה והוסיפה: "יפות שלי, תעשו כל מה שאפשר כדי לתת לילדים שלכן חינוך וערכים טובים. תשאלו שאלות ותהיו מעורבות בחיים שלהם. אי אפשר לדעת היום עם איזה דברים הילדים מתמודדים ומה הם שומרים בלב. אפשר למנוע המון".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה