טלוויזיה

איש העסקים שטען שיהיה ראש ממשלת ישראל מסתבך: אלו החשדות נגדו

איש העסקים ויזם הנדל"ן ישראלי מסתבך, לאחר תלונות רבות מצד משקיעים בקשר להתנהלותו; "בשלב הזה הוא חייב כסף והשאיר אותו עם חוב"
מערכת ice |  6
אשר בן עוז (צילום מתוך עמוד היוטיוב של כלכליסט)
אשר בן עוז, איש העסקים ויזם הנדל"ן הישראלי מסתבך לאחר שמשקיעים רבים התלוננו בקשר להתנהלותו.
בכתבה שפורסמה הערב (ראשון) ב-I24 על ידי  גילה צוקרון גולן, נטען כי בן עוז מציע למשקיעים תשואות גבוהות. לדבריו שרית קינן, אשת מכירות נדל"ן, בן עוז הבטיח לה ריבית של 70% בתמורה להשקעה של 100 אלף שקל, והיא תקבל סכום של 170 אלף בתשעה צ'קים. עוד הוסיפה כי: "דיי פיתה אותי העניין הזה שאני אוכל מייד לקחת את כל סך הצ'קים, ולהפקיד אותם בחשבון אפילו שהם דחויים".
בהמשך השיחה קינן טענה כי בן עוז הקים איתה חברה לאחר שהבטיח לה כי היא תקים את האופרציה ותדאג לעובדים ופרסום. לדבריה: "מתגלגלים דברים ואנחנו מתחילים לפתוח קליניקה. אני מביאה חברות, בנות משפחה. מביאים רופא מקצועי ומתחילים את הפעילות". 
בהמשך האשימה את בן עוז כי היא לקחה הלוואה והוא החזיר את הכספים מהכסף שלה. בנוסף טענה כי הפעילות של הקליניקה הסתיימה בשלב מוקדם והוא חייב כספים. לדבריה: "ביום הראשון זה אכן מצליח. ביום השני הוא לא מצליח לדאוג, אין לו יד בזה. ביום השני לפעילות זאת אומרת, זה היה היום האחרון של הפעילות וככה זה היה נסגר. בשלב הזה הוא חייב כסף לאותו הרופא והשאיר אותו עם חוב."
בנוסף לכך ובהמשך הכתבה ראיינו חייל משחורר שנפגע מבן עוז. לטענות נחתם מול בן עוז הסכם לרכישת קרקע שלא כתוב איפה היא או מה גודלה, אך לאחר החתימה הוא מגלה כי מדובר בחוזה השקעה, שהכספים הועברו לצד ג'.
נציין כי הפרסום הערב הוא חלק ראשון מתוך סדרת כתובת בערוץ I24, במסגרתה ראיינו מספר אנשים שלטענתם נפגעו מאשר בן עוז.
תגובות של אשר בן עוז: "הדברים המובאים אינם נכונים. מדובר באנשים החייבים לי סכומים כסף משמעותיים, וכעת מנסים להסיט את הדיון ולהפוך את היוצרות על מנת להתחמק מהתחייבותם. אינני נוהג לנהל מחלוקות כספיות דרך התקשורת, והעובדות יתבררו בבירור במקומות המוסמכים לכך."
תגובת משטרת ישראל: "לאחר בחינת הנסיבות, עלה כי מדובר בסכסוך עסקי שמקומו לידון בבית המשפט, ככל סכסוך אזרחי. בהתאם התיק נסגר."
כזכור, סיפורו של אשר בן עוז הוא יוצא דופן בנוף העסקי בישראל. יזם הנדל"ן ריצה 20 חודשי מאסר בכלא הישראלי. אחרי שפתח עסק להדפסת מוצרי פרסום, נעשה תחקיר עליו ב"כלבוטק", שם עלו טענות על חובות. בהמשך, הורשע ונכנס כאמור ל-20 חודשי מאסר בגין קבלת דבר במרמה ובהעלמת מס.
בנוסף לכך, טען בן עוז בראיון לתוכנית "פתחי את שי" בערוץ 14 כי הוא יהיה ראש הממשלה בעוד שלוש שנים. לדבריו: "אני הייתי למטה, הייתי בכלא, במסדרונות של הכלא. אני יודע מה רמת הענישה שאסיר צריך. אני גם הכי למעלה ואני מכיר את כל הקומבינות שעושים למעלה".
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    תודה שיש כתבות כאלה
    חסמבה 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איש לא אמין
    סגור
  • 5.
    מי שמחליף את שם המשפחה שלו זה אומר דרשני.....
    בית שאני 07/2025/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    למה החלפת את שם המשפחה יה נוכל? היית פושע ונשארת פושע. עושק חיילים משוחררים, הלוואי ותיכנס לכלא ל 20 שנה
    סגור
  • 4.
    לפי איך שזה נראה ראש ועדת קישוט בכלא הדרים
    חכנה 07/2025/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ראש ממשלה עאלק חחחחח
    סגור
  • 3.
    כל האמת בפנים
    שרון 06/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מי שבא מעוני ולא למד ואין לו מקצוע ולא מוכן לעבוד קשה ורוצה להתעשר מהר וקל נאלץ להיות נוכל שגונב ומשקר.
    סגור
  • 2.
    עלוב
    אשר 06/2025/09
    הגב לתגובה זו
    1 0
    נוכל מלידה מכיר אותו מגיל 0 רמאי ומכוער
    סגור
  • 1.
    מתי תלמדו מי שמציע לכם רבית גבוהה מדי הוא נוכל
    רן 06/2025/08
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אין מתנות חינם בהשקעות ואין קוסמים
    סגור