טלוויזיה

זעם כלפי תאגיד השידור: "הצגת הסצנות הפוגעניות והבלתי מוסריות"

בהצהרה שחתום עלייה ראש העיר טייבה, יחיא חאג' יחיא הודיעה כי הסצנות שצולמו בעיר הן נוגדות את ערכי המוסר: "מקומות פולחן אינם מקום ללעג או להתגרות"
מערכת ice |  1
חוליגנים (צילום משה נחומוביץ')
הסדרה של כאן 11, "חוליגנים" שוב במוקד. עיריית טייבה בהצהרה חריגה עליה חתום, ראש העיר, יחיא חאג' יחיא הודיעה כי מגנה את הסצנות מתוך הסדרה שצולמו באחד ממסגדי העיר. 
בהודעת העירייה נכתב: "אנו מגנים בכל הכוח את הצגת הסצנות הפוגעניות והבלתי מוסריות של תאגיד השידור שהוקלטו באחד ממסגדי עירנו הטובה תוך פגיעה בוטה ובלתי מתקבלת על הדעת של כל ערכי המוסר והשיקולים הדתיים. מקומות פולחן אינם מקום ללעג או להתגרות, אלא הם בתים דתיים שבהם מתאספים בני אדם בטהרה ובאמונה, ומצער שקדושתם נפגעת בצורה כזו הפוגעת ברגשותיה של חברה שלמה".
בהמשך ההודעה כי פועלת ישירות מול הנהלת תאגיד השידור ודורשת הסברים לגבי הסצנות שצולמו שאינם מכבדות את המקום הדתי. בנוסף, קראה לתושבים בעיר לא להיקלע לפרובקציות.
הכעס כלפי הסדרה הגיע עוד לפני שידורה גם מכיוון אחר. לקבוצה בסדרה קוראים "בני ירושלים" אך רבים טוענים לדימיון מובהק לקבוצה "בית"ר ירושלים". במכתב התראה שנשלח למנהלי תאגיד השידור הישראלי, טוענים בבית"ר ירושלים לפגיעה בקבוצה בגין פרסומי לשון הרע והפרת זכויות, במכתב ששלחה דורשת הנהלת בית"ר ירושלים הסדרה של שימוש בזכויות, וגם טוענים להכפשה והכללה של הקבוצה והאוהדים שלה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מה זה השם הזה חוליגנים
    יקי 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מעצם שם הסידרה בערוץ ממלכתי חוליגנים היא מראש פסולה בעיני וממש לא חשוב התוכן צריך לסגור את הערוץ הזה הם ממש לא ממלכתיים כך העם לא רוצה תשאלו רובם לא מזדהים עם רמה כזו .אנחנו עם יהודי שצריך לשדר רמה אחרת .
    סגור